Τραγωδία Πάτρα: Διαψεύδεται ο ξυλοδαρμός της Ρούλας Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ

Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Διαψεύδεται ο ξυλοδαρμός της Ρούλας Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής 1/4 έγινε γνωστή η είδηση μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στη ΓΑΔΑ.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει καθώς η αστυνομία διέψευσε την συγκεκριμένη είδηση. Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή «Ελένη» οι αστυνομικοί έδειξαν στη Ρούλα Πισπιρίγκου αποσπάσματα από την εκπομπή όπου μίλησαν η μητέρα και η αδελφή της και ξεκαθάρισε ότι οι ισχυρισμοί αυτοί για ξυλοδαρμό δεν ισχύουν.

Όλες οι εξελίξεις με την τραγωδία στην Πάτρα

Ψύχραιμη και αδιάφορη η Ρούλα Πισπιρίγκου - Εντολή για άρση απορρήτου

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και ραγδαίες στην υπόθεση της Πάτρας, ενώ έρχονται στο φως νέες πληροφορίες σχετικά με τον πατέρα τον παιδιών και που βρίσκεται. Όπως ανέφερε η αστυνομική ρεπόρτερ του Open, ο φάκελος για τα 3 παιδιά είναι ανοιχτός και εξετάζονται εκτενώς οι θάνατοι των άλλων δύο.

Στο πλαίσιο της έρευνας που διατάσσει η εισαγγελία, αναμένεται να γίνει άρση απορρήτου της κατηγορούμενης και μάλιστα σε βάθος χρόνου ακόμα και για το διάστημα κοντά στον θάνατο του πρώτου παιδιού ενώ ερευνώνται και τα ηλεκτρονικά ίχνη της στις ηλεκτρονικές της συσκευές.

Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών για το πώς μπόρεσε η 33χρονη να προμηθευτεί την φαρμακευτική ουσία κεταμίνη, η οποία, σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις, προκάλεσε, μέσα σε είκοσι λεπτά, τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

«Οι αστυνομικοί έχουν πάρει εντολές και ψάχνουν σε βάθος τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών» είπε χαρακτηριστικά η ρεπόρτερ.

Η κατηγορούμενη βρίσκεται δεύτερη μέρα στη ΓΑΔΑ και πέρασε το βράδυ σε κελί μόνη της καθώς οι αστυνομικοί φοβούνται αντιδράσεις από όλους κρατούμενους.

«Η εικόνα που παρουσιάζει, έως αυτή την ώρα, η κατηγορούμενη είναι όπως από την πρώτη στιγμή που συνελήφθη. Αρνείται ότι χορήγησε στην 9χρονη Τζωρτζίνα την ουσία που προκάλεσε τον θάνατό της, ενώ παραμένει ψύχραιμη και αδιάφορη. Είναι όπως εμφανιζόταν και σε συνεντεύξεις της στην τηλεόραση. Η ίδια ακριβώς εικόνα».