Πάτρα: Είχε γίνει καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας όταν ήταν σχεδόν ενός έτους

Η αποκάλυψη του Βασίλη Λαμπρόπουλου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Είχε γίνει καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας όταν ήταν σχεδόν ενός έτους

Μία νέα σοκαριστική αποκάλυψη έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης μέσα από την εκπομπή Live News και τον δημοσιογράφο, Βασίλη Λαμπρόπουλο. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πως είχε γίνει καταγγελία για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας, όταν το παιδάκι ήταν ενός έτους, ενώ την ίδια στιγμή εντατικοποιούνται οι έρευνες για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας.

Τι είχε συμβεί με την Τζωρτζίνα στην Πάτρα

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, είχε γίνει καταγγελία σε Οργανισμό από πρόσωπα του περιβάλλοντος της οικογένειας για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας, τον Οκτώβριο του 2014.

Ο Οργανισμός από τη μεριά του, απευθύνθηκε στον δήμο Πάτρας και στη συνέχεια οι κοινωνικοί λειτουργοί επισκέφθηκαν το σπίτι του ζευγαριού προκειμένου να διαπιστωθεί τι συμβαίνει.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως ο έλεγχος που έγινε ήταν ανεπαρκής. Οι γονείς υποστήριξαν ότι όλα αυτά ήταν κακοήθειες και η έρευνα σταμάτησε, χωρίς καν το μωρό να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Η στιγμή που η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου πετάει τα λουλούδια που άφησε ο κόσμος για τα παιδιά

Από τη μέρα που συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίγκου, ο κόσμος έχει βρεθεί έξω από το σπίτι της στην Πάτρα και έχει αφήσει λουλούδια και κεράκια στη μνήμη των τριών παιδιών που έφυγαν ξαφνικά από τη ζωή (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Σε βίντεο που προβλήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (1/4) στην εκπομπή T-Live, φάνηκε η αδερφή της μητέρας των παιδιών να πετάει με δύναμη τα λουλούδια που είχαν μπει πάνω στην πόρτα, ενώ η αστυνομία θα κάνει έρευνα στο σπίτι.