Τραγωδία Πάτρα: «Είμαι απόλυτη, δεν...» - Τι είπε η Ρούλα στον δικηγόρο της

Είχαν μια δίωρη συνάντηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: «Είμαι απόλυτη, δεν...» - Τι είπε η Ρούλα στον δικηγόρο της

Στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ συνεχίζει και παραμένει, η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, στην υπόθεση των θανάτων από την Πάτρα που απασχόλησε και συγκλόνισε το πανελλήνιο για παραπάνω από ένα μήνα.

Μετά από δύο παραιτήσεις δικηγόρων, η ανακρίτρια όρισε τον δικηγόρο Κωνσταντίνο Ζάρδα να αναλάβει την κατηγορούμενη, ο οποίος σήμερα Παρασκευή 1/4 συναντήθηκε μαζί της.

Τι είπε η Ρούλα στο δικηγόρο της

Οι δυο τους, είχαν μια δίωρη συνάντηση, με τον δικηγόρο να μεταφέρει στη δημοσιογράφο ότι η μητέρα ήταν καταβλημένη, κουρασμένη και πως δεν έχει μώλωπες στο σώμα της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου επέμεινε στη θέση της, μιλώντας με τον κ. Ζάρδα και μάλιστα της είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι ξεκάθαρη και απόλυτη. Δεν το έχω κάνει εγώ. Δεν έχω καμία σχέση με το θάνατο της Τζωρτζίνας. Δεν γνωρίζω καν τι ουσία είναι η κεταμίνη».

Η ΕΛ.ΑΣ. εισβάλλει στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου - Το έκαναν φύλλο και φτερό

Ξεκίνησε η έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι που διέμεναν η Ρούλα Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης και τα τρία τους παιδιά. Η σύλληψη της Ρούλας για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, ήρθε μόλις λίγες ώρες μετά την εμφάνισε κεταμίνης στο αίμα της μικρής.

Οι έρευνες έχουν ενταθεί, ενώ στο μικροσκόπιο έχουν μπει και οι θάνατοι των άλλων δύο παιδιών. Το μεσημέρι της Παρασκευής 1/4 η ΕΛ.ΑΣ. ξεκίνησε να κάνει φύλλο και φτερό το πατρικό των κοριτσιών στην Πάτρα.

Στο σπίτι γίνεται έρευνα, ενώ κάποια αντικειμενα του σπιτιού, μεταφέρθηκαν στο αυτοκίνητο της αστυνομίας, με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να κάνουν ψάχνουν όλο το σπίτι στη διαδικασία αναζήτησης στοιχείων για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Χαρακτηριστική εικόνα ήταν η αδερφή της 33χρονης κατηγορούμενης για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, η οποία άνοιξε την πόρτα δείχνοντας νευριασμένη, ενώ οι τηλεοπτικές κάμερες την κατέγραψαν να πετάει με δύναμη στο έδαφος τα λουλούδια που είχε αφήσει ο κόσμος για τα παιδάκια πάνω στη πόρτα.

Ανάμεσα στα αντικείμενα που πήραν ήταν, μεταξύ άλλων, και ένα κλουβί καναρινιών, κάποιες τσάντες με άγνωστο περιεχόμενο και ακόμα μία που περιείχε μια κουβέρτα.