Πάτρα: Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Tι έχουν κατασχέσει μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Δευτέρας 4/4 ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, σχετικά με την έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή ενώπιων της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί.

Στο μικροσκόπιο των ερευνών αναμένεται να μπουν και οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας. Ο Γιώργος Καλλιακμάνης μίλησε σχετικά με τις ηλεκτρονικές συσκευές που έχουν βρεθεί στο σπίτι της κατηγορούμενης για το θάνατο της Τζωρτζίνας.

Τι ψάχνει η ΕΛΑΣ στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Κατέσχεσαν τις ηλεκτρονικές συσκευές και η αστυνομία θα εστιάσει στο έαν υπάρχουν αρχεία, σύμφωνα με τα οποία η Πισπιρίγκου, έψαχνε σε διάφορα σάιτ για κεταμίνη. Η αστυνομία ψάχνει ισχυρά αποδεικτικά μέσα. Ακούγεται και για μία άλλη συσκευή που τοποθετήθηκε κατά τη διάρκεια της ταφής της Τζωρτζίνας.

Ακόμη δεν έχει δοθεί κάποια εντολή για να γίνει εκταφή. Μιλάμε για μικρά παιδιά, για ταφές είναι πολύ ψυχοφθόρο αυτό που συμβαίνει και κανείς δεν έκανε τίποτα να σωθεί κάποιο παιδί. Αυτή τη στιγμή η αστυνομία εξαιτίας της προκαταρκτικής της Εισαγγελίας τρέχει την έρευνα για τον θάνατο των 2 πρώτων παιδιών και παράλληλα και η ανακριτική για τον θάνατο της 9χρονης. Ερευνάται εάν υπάρχει και άλλο άτομο που να εμπλέκεται, αλλά και συμμετοχή, όχι απαραίτητα στο να έχει τελέσει μία πράξη, συγκεκριμένα μπορεί να υπάρχει παρασιώπηση ενός εγκλήματος αλλά και υπόθαλψη εγκληματία», κατέληξε.

«Η Ρούλα πίστευε ότι ο θάνατος της Μαλένας, οφειλόταν στα μάγια»

Στην εκπομπή Πρωινό μίλησε το πρωί της Δευτέρας 4/4 η χαρτορίχτρα από την Πάτρα, την οποία επισκεπτόταν η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η χαρτορίχτρα ανέφερε μεταξύ άλλων πως η κατηγορούμενη πίστευε ότι της έχουν κάνει μάγια και συγκεκριμένα η πεθερά της, η μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη.

«Έχασε το πρώτο της παιδί, είχε χωρίσει με το σύζυγο και το πρόβλημά της είναι ότι της έχουν κάνει μαγεία, μήπως και γι’ αυτό χωρίζει με το σύζυγο κι έπαθε αυτό. Ήταν πολύ στεναχωρημένη, έκλαιγε, έλεγε ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ εγώ αυτό, ότι αγαπάω τον Μάνο και γιατί να χωρίσουμε και άμα χωρίσαμε από τα μάγια γιατί δεν με ήθελε η πεθερά μου, από την αρχή δεν με ήθελε.

Πίστευε ότι συγγενικό της πρόσωπο τής έχει κάνει μάγια, από το περιβάλλον του άντρα της. Η μητέρα του. Έλεγε τον καφέ η πεθερά της, δεν τον έλεγε επαγγελματικά απ’ ότι ήξερα. Απλά έλεγε τον καφέ και πίστευε η Ρούλα ότι θα ξέρει κι άλλα πράγματα. Ότι ο θάνατος της πρώτης κόρης, της Μαλένας, οφειλόταν στα μάγια. Μετά από ότι έμαθα πέθανε το μωρό και τελευταία η Τζωρτζίνα. Ισχυριζόταν αυτά, ότι της έχει κάνει μάγια συγγενικό πρόσωπο του Μάνου», κατέληξε η χαρτορίχτρα.