Πάτρα: Σοκάρουν οι αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο

Μόλις αποκαλύφθηκε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Σοκάρουν οι αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο

Ένα άκρως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ έφερε στο φως της δημοσιότητας το μεσημέρι της Δευτέρας (4/4) ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή Live News σχετικά με τις αναζητήσεις που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο, ενώ ακόμα δεν έχει βγει από το γραφείο του ανακριτή.

Η αποκάλυψη του Βασίλη Λαμπρόπουλου για τις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου

Όπως έχει γίνει γνωστό από τις τοξικολογικές εξετάσεις, το 9χρονο κορίτσι πέθανε από χορήγηση μεγάλης ποσότητας Κεταμίνης. Το ερώτημα στα χείλη όλων είναι πως προμηθεύτηκε η 33χρονη την εν λόγω ουσία.

Η 33χρονη μητέρα, όπως αποκαλύπτει το MEGA, αναζητούσε στο Google «ουσίες που σκοτώνουν».

Ωστόσο, δεν είναι ακόμη σαφές το χρονικό διάστημα κατά το οποίο η μητέρα των τριών παιδιών έκανε αυτές τις αναζητήσεις.

Μέσα στις ουσίες που ανακάλυψε, ήταν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, και η κεταμίνη.

Τα στοιχεία που έχουν βρεθεί από την άρση του απορρήτου αναμένεται να ενταχθούν στη δικογραφία, αποτελώντας έναν ιδιαίτερα επιβαρυντικό παράγοντα για την 33χρονη.

Διάβαζε τα βιβλία της Αγγελικής Νικολούλη - Οι περίεργες ομοιότητες με τη «Μαύρη Χήρα»

Ακόμη και τα βιβλία που είχε γράψει η Αγγελική Νικολούλη ερευνώνται για το πώς έδρασε η 33χρονη μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, τον περασμένο Ιανουάριο.

Το συγκλονιστικό είναι πως σε ένα από τα 3 βιβλία, που διάβαζε η φερόμενη παιδοκτόνος και βρέθηκαν από τους αστυνομικούς στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, παρουσιάζεται μία δολοφονία που έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον τρόπο που πέθανε η Τζωρτζίνα... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr