Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η απολογία της Ρούλα Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια μετά από πέντε ώρες

Τι αποκάλυψε για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η απολογία της Ρούλα Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια μετά από πέντε ώρες

Μετά από σχεδόν πέντε ώρες, η Ρούλα Πισπιρίγκου ολοκλήρωσε την απολογία της στη 18η ανακρίτρια η οποία είχε ξεκινήσει λίγο μετά τις 12 το πρωί της Δευτέρας 4/4. Η 33χρονη μητέρα των τριών κοριτσιών που έφυγαν από την ζωή βρέθηκε με ισχυρή αστυνομική δύναμη στο κτίριο 9 της Ευελπίδων -δείτε εδώ βίντεο κατά την άφιξή της-.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, η Ρούλα δέχτηκε πολλές ερωτήσεις από την ανακρίτρια προκειμένου να βγάλει μία άκρη, με την 33χρονη να υποστηρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, ότι δεν γνωρίζει τίποτα για την ουσία κεταμίνη που χορηγήθηκε στη Τζωρτζίνα και πως δεν θα μπορούσε να την έχει χορηγήσει εκείνη καθώς δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα για τη δράση της.

Μάλιστα, το νοσοκομείο Παίδων ανακοίνωσε πριν από λίγο λεπτά πως ουδέποτε χορηγήθηκε από τους γιατρούς η κεταμίνη όπως εντέχνως θέλησε να υποστηρίξει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σοκάρουν οι αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο

Ένα άκρως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ έφερε στο φως της δημοσιότητας το μεσημέρι της Δευτέρας (4/4) ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή Live News σχετικά με τις αναζητήσεις που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο.

Όπως έχει γίνει γνωστό από τις τοξικολογικές εξετάσεις, το 9χρονο κορίτσι πέθανε από χορήγηση μεγάλης ποσότητας Κεταμίνης. Το ερώτημα στα χείλη όλων είναι πως προμηθεύτηκε η 33χρονη την εν λόγω ουσία.

Η 33χρονη μητέρα, όπως αποκαλύπτει το MEGA, αναζητούσε στο Google «ουσίες που σκοτώνουν».

Ωστόσο, δεν είναι ακόμη σαφές το χρονικό διάστημα κατά το οποίο η μητέρα των τριών παιδιών έκανε αυτές τις αναζητήσεις.

Μέσα στις ουσίες που ανακάλυψε, ήταν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, και η κεταμίνη.

Τα στοιχεία που έχουν βρεθεί από την άρση του απορρήτου αναμένεται να ενταχθούν στη δικογραφία, αποτελώντας έναν ιδιαίτερα επιβαρυντικό παράγοντα για την 33χρονη.