Πάτρα: Απευθείας πλάνα από τη μεταφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Κορυδαλλό

Την πήγαν με κουκούλα και μάσκα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: Απευθείας πλάνα από τη μεταφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Κορυδαλλό

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παρευρέθη την Δευτέρα 5/4 στο δικαστήριο και απολογήθηκε για την πολύ βαριά κατηγορία, που της προσάπτεται, ανθρωποκτονία από πρόθεση εις βάρος της 9χρονης κόρης της. Αφού η γυναίκα δεν παραδέχτηκε τίποτα στην ανακρίτρια αλλά αντίθετα με επιχειρήματα απέκρουσε τις κατηγορίες, αποφασίστηκε η προφυλάκιση της.

Έτσι λοιπόν, το πρωί της Τρίτης 5/4 βλέπουμε σε πρώτα αποκλειστικά πλάνα την Ρούλα από το Mega Καλημέρα να μεταφέρεται με συνοδεία αστυνομικών στις φυλακές του Κορυδαλλού. Η ίδια φόραγε ξανά το μπουφάν με τη μεγάλη κουκούλα και μια μάσκα προστασίας κατά του κορωνοιού.

Η μεταγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Κορυδαλλό

Οι επίσημες αναζητήσεις της Ρούλας στη google - Tα αποτελέσματα σοκάρουν

Το όνομα της Ρούλας Πισπιρίγκου βρίσκεται Νο1 στις αναζητήσεις αυτές τις ημέρες και θα βρίσκεται μέχρι να υπάρξει τελική ενημέρωση σχετικά με τις κατηγορίες, που τις προσάπτονται. Μπορεί για την ώρα να έχει προφυλακιστεί, σε κάθε περίπτωση όμως η έρευνα για εκείνη συνεχίζεται.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 5/4 ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μέσω της εκπομπής Live News οι αναζητήσεις, που έκανε η μητέρα όσο τα παιδιά της ήταν στη ζωή και ειδικά η μικρή Τζωρτζίνα. Πιο αναλυτικά, βρέθηκαν ως λέξεις κλειδιά ναρκωτικές ουσίες αλλά και η περίφημη κεταμίνη.