Πάτρα: «Ορίστε τα ντοκουμέντα...» - Τα απειλητικά ηχητικά της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Μάνο

«Θα σε καταστρέψω...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: «Ορίστε τα ντοκουμέντα...» - Τα απειλητικά ηχητικά της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Μάνο

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατέθεσε το μεσημέρι της Δευτέρας 4/4 στην ανακρίτρια και αποφασίστηκε η προφυλάκιση της. Την ίδια ώρα και ενώ πολλοί περίμεναν να γνωστοποιηθεί η απολογία της μητέρας, έγινε γνωστή μια είδηση μέσω του Live News και την Αγγελική Νικολούλη.

Η δημοσιογράφος ενημέρωσε το κοινό πως η υπόθεση δεν έχει τελειώσει εδώ και πως αναφορικά με τη σχέση της με το Μάνο είναι εδώ και καιρό τεταμένες με τη γυναίκα να έχει στείλει απειλητικά μηνύματα στον πατέρα των παιδιών της.

Τα ηχογραφημένα μηνύματα εκδίκησης της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Μάνο

«Τον τελευταίο καιρό που ο ίδιος (σ.σ. ο Μάνος Δασκαλάκης) είχε απομακρυνθεί εντελώς, η γυναίκα του άρχισε να τον απειλεί ότι θα τον καταστρέψει. Έλεγε σε φιλικά πρόσωπα ότι “τον τρομάζει πλέον η συμπεριφορά της” σημείωσε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη.

«Γνωρίζω ότι ο Μάνος είχε κρατήσει τα ηχογραφημένα μηνύματα από τη γυναίκα του, τις απειλές και άλλα στοιχεία από τη γυναίκα του, αν τα έχει παραδώσει στις Αρχές δεν το γνωρίζω. Έλεγε όμως “ορίστε τα ντοκουμέντα, η γυναίκα δεν πάει καλά” και έφυγε από το σπίτι του. Η Ρούλα έψαχνε τη φίλη του σε μένα» πρόσθεσε η έμπειρη δημοσιογράφος.

Απευθείας πλάνα από τη μεταφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Κορυδαλλό

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παρευρέθη την Δευτέρα 5/4 στο δικαστήριο και απολογήθηκε για την πολύ βαριά κατηγορία, που της προσάπτεται, ανθρωποκτονία από πρόθεση εις βάρος της 9χρονης κόρης της. Αφού η γυναίκα δεν παραδέχτηκε τίποτα στην ανακρίτρια αλλά αντίθετα με επιχειρήματα απέκρουσε τις κατηγορίες, αποφασίστηκε η προφυλάκιση της.

Έτσι λοιπόν, το πρωί της Τρίτης 5/4 βλέπουμε σε πρώτα αποκλειστικά πλάνα την Ρούλα από το Mega Καλημέρα να μεταφέρεται με συνοδεία αστυνομικών στις φυλακές του Κορυδαλλού. Η ίδια φόραγε ξανά το μπουφάν με τη μεγάλη κουκούλα και μια μάσκα προστασίας κατά του κορωνοιού.