Πάτρα: Μαρτυρίες φωτιά για την σπιτονοικοκυρά - «Μου είχε αναφέρει ότι ο Μάνος και η Ρούλα της...»

«Είχε λίρες και φοβόταν μην της τις κλέψουν»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Μαρτυρίες φωτιά για την σπιτονοικοκυρά - «Μου είχε αναφέρει ότι ο Μάνος και η Ρούλα της...»

Η υπόθεση της Πάτρας έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως μια μάνα μπορεί να είναι τόσο σκληρή, ώστε να σκοτώσει τα παιδιά της. Υπενθυμίζεται ότι αυτή την στιγμή η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρεται στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ στο στόχαστρο των Αρχών έχει μπει και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού στην Πάτρα.

Στο μικροσκόπιο ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς στην Πάτρα

Το μεσημέρι της Δευτέρας 4/4, στο T-Live, η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού παρουσίασε την ληξιαρχική πράξη θανάτου της άτυχης γυναίκας, στην οποία επισημαίνεται πως ο θάνατος οφείλεται σε «νεόπλασμα μήτρας, οστεολογικές βλάβες», δηλαδή καρκίνο.

Ωστόσο, οι γιατροί σημειώνουν ότι στο πιστοποιητικό θανάτου υπάρχουν και άλλες συνοδές παθήσεις.

Συγγενικά πρόσωπα και φίλοι της 69χρονης καταγγέλλουν στο T-live ότι δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα υγείας και δε μπορούν να δικαιολογήσουν τον αιφνίδιο θάνατό της. «Μπήκε Τρίτη στο νοσοκομείο και το Σάββατο κατέληξε. Όπως ενημερώθηκα, η γυναίκα που την πρόσεχε, ειδοποίησε τον Μάνο και του είπε «έλα πάνω, δεν είναι καλά η κα Εύη, δε μιλάει». Όταν ο Μάνος ανέβηκε πάνω, δεν ξέρω σε τι κατάσταση τη βρήκαν. Ειδοποίησαν ασθενοφόρο και πήγε και την πήρε.

Από ό,τι κατάλαβα, ειδοποίησαν ασθενοφόρο και πήγε και την πήρε. Από ό,τι κατάλαβα είχε χάσει την επαφή με το περιβάλλον».

Αίσθηση προκαλεί μια ακόμα μαρτυρία στο σχετικά με την περιουσία της 69χρονης σπιτονοικοκυράς. «Η σπιτονοικοκυρά είχε λίρες και φοβόταν να μην τις της κλέψουν».

Ενώ μια άλλη μαρτυρία κόλαφος λέει τα εξής: «Μου είχε αναφέρει πως ο Μάνος και η Ρούλα της είχαν πάει έναν παθολόγο στο σπίτι, αφού είχε βγει από το νοσοκομείο. Με διάγνωση σκλήρυνση κατά πλάκας. Το 2016 ή το 2017. Και όταν τελείωσε η ιατρική επίσκεψη, μπήκε η Ρούλα στο δωμάτιό της κλαίγοντας και όταν η σπιτονοικοκυρά τη ρώτησε τι έχει και γιατί κλαίει, η Ρούλα της απάντησε πως θα πεθάνει σε έξι μήνες. “Θα πεθάνεις σε έξι μήνες” της είπε ξανά η Ρούλα, χωρίς να της λέει την αιτία από την οποία θα πέθαινε» λέει πρόσωπο στην εκπομπή του Alpha.

«Ποια σειρά θα ακολουθήσει;»

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, λίγο αργότερα μετά την απόφαση για προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter δύο προτάσεις μόνο, γεμάτες, όμως, νόημα.

Η ανάρτηση του Θανάση Κατερινόπουλου

«Προφυλακίστηκε. Και τώρα ποια σειρά θα ακολουθηθεί;», έγραψε, συγεκριμένα, o Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της αστυνομίας, αφήνοντας πολλά υπονοούμενα για πιθανούς ενόχους στο έγκλημα αυτό ή των άλλων δύο κοριτσιών, της Ίριδας και της Μαλένας.

Δεν είναι γνωστό ακόμη εάν υπάρχουν νέα στοιχεία, ωστόσο, στο τέλος, θα φανεί εάν η δήλωση αυτή του του αξιωματικού ήταν προφητική.