Η Ρούλα μεταφέρεται σε πτέρυγα με τρανταχτά ονόματα - Η διαμαρτυρία από τις φυλακές Ελαιώνα

Θα προαυλίζεται μόνη της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Ρούλα μεταφέρεται σε πτέρυγα με τρανταχτά ονόματα - Η διαμαρτυρία από τις φυλακές Ελαιώνα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κρίθηκε επίσημο να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού μετά τη απολογία της στην ανακρίτρια. Η γυναίκα μεταφέρθηκε κι όλας σήμερα στο κελί της (Δείτε την πλήρη περιγραφή των συνθηκών που θα ζει) καθώς κατά πάσα πιθανότητα αυτή θα είναι στο εξής η καθημερινότητα της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που έγινε γνωστό την Τρίτη 5/4 μέσω του Πρωινού, υπήρξε σοβαρή διαμαρτυρία από 320 κρατούμενες του Ελαιώνα, να μην επιχειρήσουν να μεταφέρουν τη Ρούλα στο περιβάλλον τους. Για το λόγο αυτό θα κρατείται απομονωμένη σε κοινή πτέρυγα με Φιλιππίδη, Λιγνάδη και Αναγνωστόπουλο.

Η πτέρυγα που μεταφέρεται η Ρούλα Πισπιρίγκου και η διαμαρτυρία φυλακόβιων

Η πρώτη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη μετά την προφυλάκιση της Ρούλας - Θα την στηρίξει;

Για 5 ολόκληρες ώρες κατέθετε ενώπιων ανακριτή και εισαγγελέα την Δευτέρα 4/4 η Ρούλα Πισπιρίγκου, για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας και τελικά αποφασίστηκε η προφυλάκιση της. Μετά όμως, από έντονες αντιδράσεις των φυλακισμένων γυναικών, τελικά η Ρούλα οδηγείται σήμερα 5/4 στις φυλακές Κορυδαλλού.

Θυμίζουμε πως κακά τη μαραθώνια απολογία της, η 33χρονη μητέρα από την Πάτρα επέμεινε ότι ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας οφείλεται πιθανότατα σε ιατρικό λάθος, επιρρίπτοντας ευθύνη για την θανατηφόρα ποσότητα κεταμίνης στους γιατρούς που έκαναν ανάνηψη στο παιδί το μεσημέρι της 29ης Ιανουαρίου 2022, οπότε και κατέληξε.

Ωστόσο, οι δηλώσεις της 33χρονης φέρεται πως δεν έπεισαν, ενώ στη συνέχεια φέρεται πως ρωτήθηκε και για τη σχέση της με τον σύζυγο της Μάνο Δασκαλάκη, χωρίς να αφήσει αιχμές εναντίον του.

Μετά την απολογία και την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπως είπε η Κέλλυ Χεινωπόρου στο «Πρωινό», ο Μάνος συζητά με τον δικηγόρο του και όλα δείχνουν πως όταν κληθεί να καταθέσει θα στηρίξει αυτό που υποστηρίζουν οι Αρχές. Ότι δηλαδή η Ρούλα σκότωσε με κεταμίνη την κόρη τους, Τζωρτζίνα.