Πάτρα: «Είναι αθώα και θα βγει! Έχουμε...» - Η αντίδραση της μητέρας της Ρούλας στην προφυλάκισή της

Τι είπε για τον Μάνο Δασκαλάκη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Είναι αθώα και θα βγει! Έχουμε...» - Η αντίδραση της μητέρας της Ρούλας στην προφυλάκισή της

Λεπτό από το πλευρό της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν έχει φύγει η μητέρα της, η οποία δηλώνει σίγουρη για την αθωότητά της, παρόλο που εκείνη βρίσκεται προφυλακιστέα στον Κορυδαλλό -δείτε εδώ το κελί της-.

Η 33χρονη κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας ενώ ερευνάται αν έχει κάποια σχέση με τους θανάτους και τον άλλων δυο παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Η μητέρα της προχώρησε χθες 4/4 σε μερικές δηλώσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star υποστήριξε πως έχει συγκεντρώσει στοιχεία που δείχνουν την αθωότητά της.

Η αντίδραση της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου στην προφυλάκισή της

«Ξέρω ότι το παιδί μου είναι αθώο, το στηρίζω. Όλη η οικογένεια τη στηρίζει. Ξέρουμε ότι είναι αθώα και θα βγει. Έχουμε πολλά στοιχεία. Δεν έχω να πω κάτι άλλο» είπε χαρακτηριστικά.

Όταν μάλιστα οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν αν πιστεύει ότι ο Μάνος Δασκαλάκης με την αλλαγή της στάσης του την “άδειασε” εκείνη απάντησε: «Τίποτα άλλο. Ο νοών νοείτω».

Η πρώτη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη μετά την προφυλάκιση της Ρούλας - Θα την στηρίξει;

Για 5 ολόκληρες ώρες κατέθετε ενώπιων ανακριτή και εισαγγελέα την Δευτέρα 4/4 η Ρούλα Πισπιρίγκου, για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας και τελικά αποφασίστηκε η προφυλάκιση της. Μετά όμως, από έντονες αντιδράσεις των φυλακισμένων γυναικών, τελικά η Ρούλα οδηγείται σήμερα 5/4 στις φυλακές Κορυδαλλού.

Θυμίζουμε πως κακά τη μαραθώνια απολογία της, η 33χρονη μητέρα από την Πάτρα επέμεινε ότι ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας οφείλεται πιθανότατα σε ιατρικό λάθος, επιρρίπτοντας ευθύνη για την θανατηφόρα ποσότητα κεταμίνης στους γιατρούς που έκαναν ανάνηψη στο παιδί το μεσημέρι της 29ης Ιανουαρίου 2022, οπότε και κατέληξε.

Ωστόσο, οι δηλώσεις της 33χρονης φέρεται πως δεν έπεισαν, ενώ στη συνέχεια φέρεται πως ρωτήθηκε και για τη σχέση της με τον σύζυγο της Μάνο Δασκαλάκη, χωρίς να αφήσει αιχμές εναντίον του.

Μετά την απολογία και την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπως είπε η Κέλλυ Χεινωπόρου στο «Πρωινό», ο Μάνος συζητά με τον δικηγόρο του και όλα δείχνουν πως όταν κληθεί να καταθέσει θα στηρίξει αυτό που υποστηρίζουν οι Αρχές. Ότι δηλαδή η Ρούλα σκότωσε με κεταμίνη την κόρη τους, Τζωρτζίνα.