Τραγωδία Πάτρα: Στην Ευελπίδων ο Μάνος Δασκαλάκης - Υποστηρίζει την κατηγορία για δολοφονία

«Δεν υπήρχε η κεταμίνη στο νοσοκομείο και ήταν μόνη στο δωμάτιο»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Στην Ευελπίδων ο Μάνος Δασκαλάκης - Υποστηρίζει την κατηγορία για δολοφονία

Μετά από την κατακραυγή του κόσμου αλλά και ατόμων που έχουν ασχοληθεί με την υπόθεση όπως ο κ.Κατερινόπουλος, σχετικά με τη στάση που κρατά ο Μάνος Δασκαλάκης μετά τις κατηγορίες, ο πατέρας των παιδιών φαίνεται πως έχει πειστεί πως κάτι δεν πάει καλά με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και πρόκειται να βρεθεί στην Ευελπίδων σήμερα Τετάρτη 6/4 προκειμένου να υποστηρίξει την κατηγορία που της αποδίδεται.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε δημόσια ο Μάνος Δασκαλάκης, επιθυμεί να μάθει την πλήρη αλήθεια για τον θάνατο της Τζωρτζίνας αλλά και των άλλων δύο κοριτσιών του. Ο 30χρονος πατέρας, αμέσως μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος της συζύγου του, σε δηλώσεις του αποκάλεσε «κατηγορουμένη» τη Ρούλα Πισπιρίγκου αποκαλύπτοντας την πλήρη διαφοροποίησή του από τη μέχρι εκείνη την στιγμή ενιαία αντίδραση με κοινό μέτωπο έναντι δημοσιευμάτων των δύο γονιών.

Ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκεται πλέον "απέναντι" από τη Ρούλα

Μετά τη δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας (πολιτική αγωγή) στη δικαστική λειτουργό, ο Μάνος Δασκαλάκης και επίσημα θα είναι αντίδικος της μητέρας των τριών παιδιών τους, που χάθηκαν μέσα σε διάστημα τριών ετών, αξιώνοντας αποκατάσταση για την ψυχική οδύνη του από τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

«Δυστυχώς… Δεν μπορώ να το διανοηθώ αυτό. Δεν μπορώ… Δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω… Όχι να το συνειδητοποιήσω… Δεν μπορώ. Νομίζω ότι μιλάμε για άλλη γυναίκα. Ότι μιλάμε για άλλο πρόσωπο. Δεν μπορώ να διανοηθώ, να χωνέψω ότι εγώ για εννέα χρόνια… Όχι για να αποποιηθώ ευθύνες. Δεν είμαι μόνο εγώ, είναι τόσα άτομα…Έλεγα σε κάθε θάνατο ότι μετανιώνω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Αν μετάνιωνα μία φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα! (και η φωνή του αρχίζει να σπάει και να βουρκώνει). Πάντα δούλευα όμως για να τους κάνω το καλύτερο! Ποτέ δεν περίμενα ότι θα φθάσει αυτή η στιγμή…».

Και είπε κλείνοντας: «Θα πω κάτι που με πείραξε από την αρχή. Να μην κρίνει ο κόσμος απ’ ό,τι ακούει και απ’ ό,τι βλέπει. Και να δίνουν τη μεγαλύτερη προσοχή που μπορούν να δώσουν στα παιδιά τους. Γιατί εγώ πίστευα ότι κάθε στιγμή με τα παιδιά μου είναι η τελευταία, με αυτά που μου έχουν συμβεί από τη Μαλένα και μετά. Ζούσα την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία μαζί τους. Γιατί δεν ξέρω τι μου ξημερώνει και αύριο – μεθαύριο μπορεί να μην υπάρχω εγώ. Να αγκαλιάζουν τα παιδιά τους κάθε βράδυ πριν κοιμηθούνε. Να τα αγκαλιάζουν συνέχεια. Και να περνάνε όση μπορούν μαζί τους που δεν πρόλαβα να περάσω εγώ. Και ήταν το μεγαλύτερο σφάλμα που έχω κάνει στη ζωή μου…».

Νέα μέτρα για τον Μάνο Δασκαλάκη - Του κλείδωσαν την πρόσβαση στο Taxis

Το πρωί της Τετάρτης 6/4 έγινε γνωστή μια είδηση αναφορικά με τον Μάνο Δασκαλάκη μέσα από το Mega Καλημέρα. Ο Κώστας Τσουρός συγκεκριμένα αποκάλυψε πως αποφασίστηκε να κλειδωθεί το Τaxis Net του άτυχου πατέρα, με αποτέλεσμα να μην έχουν πρόσβαση οι κωδικοί στο σύστημα.

Ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και ο λογιστής θα μπορέσουν να βλέπουν στο εξής τα οικονομικά του δεδομένα, καθώς θα διενεργηθεί έρευνα αναφορικά με την οικονομική του κατάσταση αλλά και τη σχέση του με την σπιτονοικοκυρά. Το πληρεξούσιο, που του είχε κάνει διαφωτίζει εν μέρει την υπόθεση, αλλά δεν κλείνει εκεί.