«Δεν έχει αλλάξει κάτι, όμως θα αλλάξει...» - Ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου ετοιμάζει αίτηση αποφυλάκισης

«Δε δίνεται απάντηση αν η φαρμακευτική ουσία...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν έχει αλλάξει κάτι, όμως θα αλλάξει...» - Ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου ετοιμάζει αίτηση αποφυλάκισης

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στον ΣΚΑΙ το πρωί της Πέμπτης 7/4 θέλοντας να μεταφέρει τα συναισθήματα της πελάτισσας του. Ο νομικός γνωρίζει πολύ καλά πως έχει αναλάβει μια πολύ δύσκολη και ιδιαίτερη υπόθεση, ωστόσο θέλει να δώσει το δικαίωμα υπεράσπισης στην περίπτωση, που μιλάμε για μια χαροκαμένη μάνα.

Mάλιστα γνωστοποίησε μέσα από το δελτίο ειδήσεων πως θα κατατεθεί αίτηση αποφυλάκισης από τη Ρούλα και σίγουρα όλοι περιμένουν το αποτέλεσμα αυτής.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου για την αίτηση αποφυλάκισης

«Αύριο θα καταθέσουμε αίτηση αποφυλάκισης. Δεν έχει αλλάξει κάτι αυτή τη στιγμή, όμως θα αλλάξει. Σύμφωνα με τους δικούς μας ισχυρισμούς, πρόκειται να αλλάξουν τα επιστημονικά δεδομένα με τις απαντήσεις που θα δοθούν στα ερωτήματα, στα οποία έχουμε θέσει. Και στρεφόμαστε στο ανώτερο όργανο, όπως προβλέπεται από τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, που είναι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών προσφεύγοντας εκεί και ζητώντας τη νέα κρίση της υπόθεσής μας».
«Γιατί μέσα στη δικογραφία, παρά τον τεράστιο θόρυβο, δε δίνεται απάντηση αν η φαρμακευτική ουσία ήταν διαθέσιμη στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Η συλλογή των στοιχείων γίνεται μέσα από την προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία και όχι μέσω δηλώσεων σε διάφορα μέσα, οι οποίες πολλές φορές είναι αντικρουόμενες μεταξύ τους», επισήμανε ο δικηγόρος της 33χρονης.

Στην φόρα η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου - Τι υποστήριξε για την κεταμίνη;

Όσο περνούν οι ημέρες ολοένα και περισσότερο σφίγγει ο κλοιός προκειμένου οι Αρχές να βρουν το νήμα της υπόθεσης στην Πάτρα όπου έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό το πανελλήνιο.

Πιο συγκεκριμένα, στην δημοσιότητα δόθηκε ολόκληρη η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία έχει κριθεί προφυλακιστέα καθώς κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Διαβάστε όλα όσα υποστήριξε η Ρούλα Πισπιρίγκου εδώ.