Πάτρα: «Με πήρε τηλέφωνο και...» - Η Ρούλα Πισπιρίγκου απειλούσε γνωστούς και φίλους

Νέα μαρτυρία σοκ βγήκε στο φως της δημοσιότητας από το Happy Day

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Με πήρε τηλέφωνο και...» - Η Ρούλα Πισπιρίγκου απειλούσε γνωστούς και φίλους

Η υπόθεση της Πάτρας έχει συγκλονίσει όλο το πανελλήνιο και περισσότεροι γνωστοί και φίλοι της οικογένειας Δασκαλάκη αποφασίζουν να μιλήσουν για τις στιγμές που έζησαν μαζί τους. Μια νέα μαρτυρία αποκάλυψε και το πρωί της Πέμπτης 7/4 η εκπομπή «Happy Day».

Την απειλούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Η εκπομπή αναπαρήγαγε την μαρτυρία μιας οικογενειακής φίλης, την οποία η Ρούλα Πισπιρίγκου απειλούσε να μην τολμήσει να βγει στα κανάλια. Ο φόβος που της προκάλεσε η κατηγορούμενη είναι τόσο μεγάλος που η οικογενειακή φίλη δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομά της.

Συγκεκριμένα είπε: «Εμείς την οικογένεια Λεγάτου – Πισπιρίγκου τη γνωρίζουμε και τη μητέρα της και τη Ρούλα. Για τον πατέρα της Ρούλας δεν έχω να πω άσχημη λέξη. Ήταν ένας καλός πατέρας. Η Ρούλα σαν παιδί ήταν οξύθυμη, αλλοπρόσαλλη. Η Ρούλα μας απείλησε γιατί το παιδί μου έκανε μια ανάρτηση στο fb, πριν από τη σύλληψή της, που την έβριζε»!

Και πρόσθεσε: «Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ο δικηγόρος της θα μας κάνει μήνυση, αν δεν την κατεβάσει. Δεν θα κάνει η ίδια η Ρούλα μήνυση γιατί σέβεται το παιδί του γιού μου, το εγγόνι μου. Την παρακαλούσα να σταματήσει, ότι θα μιλήσω στον γιο μου και μου είπε ότι εγώ σέβομαι το εγγόνι σου, αλλά κι εσύ μην τολμήσεις να βγεις στα κανάλια και να πεις ότι σε απείλησα. Επίμονα το έλεγε αυτό».

«Δεν σου κρύβω ότι όταν μάθαμε ότι την έπιασαν, είπα δόξα τον Θεό. Δεν θα με παραξενέψει αν πιάσουν κι άλλους. Εγώ προσωπικά και η οικογένειά μου θα ηρεμήσουμε όταν τους πιάσουν όλους», κατέληξε.

Στην φόρα η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου - Τι υποστήριξε για την κεταμίνη;

Όσο περνούν οι ημέρες ολοένα και περισσότερο σφίγγει ο κλοιός προκειμένου οι Αρχές να βρουν το νήμα της υπόθεσης στην Πάτρα όπου έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό το πανελλήνιο.

Πιο συγκεκριμένα, στην δημοσιότητα δόθηκε ολόκληρη η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία έχει κριθεί προφυλακιστέα καθώς κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Διαβάστε όλα όσα υποστήριξε η Ρούλα Πισπιρίγκου εδώ