Πάσχα 2022: Αναροπή! Πότε θα ανοίξουν τα σχολεία;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάσχα 2022: Αναροπή! Πότε θα ανοίξουν τα σχολεία;

Όπως όλα δείχνουν το άνοιγμα των σχολείων μετά το Πάσχα θα επηρεαστεί μετά από την απόφαση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για τη μεταφορά της αργίας της Πρωτομαγιάς. (Δείτε εδώ με τι καιρό θα σουβλίσουμε το αρνί)

Πιο συγκεκριμένα, το υπουργείο Εργασίας ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι με απόφαση του αρμόδιου υπουργού, «Κωστή Χατζηδάκη, η υποχρεωτική αργία της 1ης Μαΐου 2022, λόγω του ότι συμπίπτει με Κυριακή, μετατίθεται για την Δευτέρα 2 Μαΐου 2022».

Έτσι, τα σχολεία αναμένεται να παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 2 Μαΐου. Ωστόσο το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων δεν έχει βγάλει προς το παρόν κάποια επίσημη ανακοίνωση για το θέμα αυτό.

Πώς θα λειτουργήσουν τα μαγαζιά το Πάσχα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων στην Αθήνα την εορταστική περίοδο για το Πάσχα 2022 ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών (ΕΣΑ). Από την Πέμπτη 14 Απριλίου τίθεται σε ισχύ το πασχαλινό ωράριο στα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα.

Το νέο ωράριο των καταστημάτων στην Αθήνα προτείνεται να ξεκινήσει την Πέμπτη 14 Απριλίου. Τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά και την Κυριακή 17 Απριλίου, ενώ τη Μεγάλη Παρασκευή θα μείνουν ανοιχτά έως τις 19:00... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr