Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Πάσχα 2022: Αναροπή! Πότε θα ανοίξουν τα σχολεία;

Δείτε αναλυτικά

Πάσχα 2022: Αναροπή! Πότε θα ανοίξουν τα σχολεία;
Ενημέρωση 07.04.2022 17:04
Από Youweekly Team

Όπως όλα δείχνουν το άνοιγμα των σχολείων μετά το Πάσχα θα επηρεαστεί μετά από την απόφαση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για τη μεταφορά της αργίας της Πρωτομαγιάς. (Δείτε εδώ με τι καιρό θα σουβλίσουμε το αρνί)

Πιο συγκεκριμένα, το υπουργείο Εργασίας ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι με απόφαση του αρμόδιου υπουργού, «Κωστή Χατζηδάκη, η υποχρεωτική αργία της 1ης Μαΐου 2022, λόγω του ότι συμπίπτει με Κυριακή, μετατίθεται για την Δευτέρα 2 Μαΐου 2022».

Έτσι, τα σχολεία αναμένεται να παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 2 Μαΐου. Ωστόσο το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων δεν έχει βγάλει προς το παρόν κάποια επίσημη ανακοίνωση για το θέμα αυτό.

Πώς θα λειτουργήσουν τα μαγαζιά το Πάσχα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων στην Αθήνα την εορταστική περίοδο για το Πάσχα 2022 ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών (ΕΣΑ). Από την Πέμπτη 14 Απριλίου τίθεται σε ισχύ το πασχαλινό ωράριο στα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα.

Το νέο ωράριο των καταστημάτων στην Αθήνα προτείνεται να ξεκινήσει την Πέμπτη 14 Απριλίου. Τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά και την Κυριακή 17 Απριλίου, ενώ τη Μεγάλη Παρασκευή θα μείνουν ανοιχτά έως τις 19:00... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πάτρα: Σοκάρουν οι αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο

Έκτακτη εξέλιξη στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος

Share