Τραγωδία Πάτρα: Η αδερφή της Πισπιρίγκου, Δήμητρα προσφέρει άλλοθι για τον θάνατο της Ίριδας

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Η αδερφή της Πισπιρίγκου, Δήμητρα  προσφέρει άλλοθι για τον θάνατο της Ίριδας

Μπορεί οι αποκαλύψεις που βγαίνουν στην επιφάνεια για την Ρούλα Πισπιρίγκου να την "καίνε" για τα καλά ωστόσο η αδερφή της, Δήμητρα έχει δηλώσει χαρακτηριστικά πως την στηρίζει απόλυτα.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, κρίσιμα θεωρούνται όσα θα πουν η Ρούλα Πισπιρίγκου και η αδερφή της για τον θάνατο της 6 μηνών Ίριδας, η οποία βρέθηκε νεκρή στην κούνια της, στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα.

Οι πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου αναφέρουν ότι η αδερφή της 33χρονης θα υποστηρίξει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έλειψε από κοντά της μόλις 30 δευτερόλεπτα έτσι ώστε να δει τι συμβαίνει με την Ίριδα και κρίνει ότι αυτός ο χρόνος δεν ήταν ικανός ώστε να προκαλέσει κακό στο παιδί.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την τραγωδία στην Πάτρα

Πόσα κιλά έχασε η Ρούλα Πισπιρίγκου στις 3 μέρες στον Κορυδαλλό;

Από το πρωί της Δευτέρας 4/4 η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει κριθεί προφυλακιστέα για ανθρωποκτονία από πρόθεση εις βάρος της 9χρονης Τζωρτζίνας. (Δείτε τι είχε πει η Ρούλα στην ανακρίτρια) Πλέον βρίσκεται στην γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού σε απομόνωση, ώστε να μην προαυλίζεται με συγκρατούμενές της και να μην διατρέχει κάποιο κίνδυνο.

Ωστόσο η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία, φαίνεται πως δεν έχει δεχτεί τη ζωή στις φυλακές και δυσκολεύεται να προσαρμοστεί, με αποτέλεσμα να χάνει πολλά κιλά. Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος της 33χρονης στη Μάρω Κανελλάκη και το T-Live, τις τελευταίες τρεις ημέρες έχει χάσει έξι κιλά.

Ακόμα, ο δικηγόρος τόνισε ότι «τις τρεις ώρες που βρισκόταν μαζί της, αναφερόταν στα παιδιά της σαν να ήταν εν ζωή, σαν να μην είχαν πεθάνει δηλαδή». Μάλιστα, του είπε χαρακτηριστικά κάποια στιγμή ότι έρχονται μέρες Πάσχα και θέλει να πάει στους τάφους των παιδιών της.

Σημειώνεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν προαυλίζεται, αλλά το μόνο που κάνει είναι να μιλά με συγγενικά της πρόσωπα στο τηλέφωνο.