Τραγωδία Πάτρα: «Μαγκωμένος» μετά την κατάθεση ο Μάνος Δασκαλάκης

«Που είναι η έξοδος;»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: «Μαγκωμένος» μετά την κατάθεση ο Μάνος Δασκαλάκης

Όπως είδαμε εχθές 6/4 ο Μάνος Δασκαλάκης μετά από την κατάθεσή του στον ανακριτή μίλησε μπροστά στις κάμερες των εκπομπής σχετικά με την υπόθεση στην Πάτρα.

Ωστόσο, στην σημερινή κατάθεση που διήρκησε σχεδόν 3 ώρες δεν έκανε καμία δήλωση ενώ το μόνο που ρώτησε ήταν «Πού είναι η έξοδος;». Μάλιστα, φρίκη προκαλούν οι νεότερες αποκαλύψεις που έρχονται στην επιφάνεια καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου ετοίμαζε να βάλει μπράβους να χτυπήσουν τον Δασκαλάκη.

Οι εξελίξεις στην Πάτρα

Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με την εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη στην ανακρίτρια

Οι εξελίξεις τρέχουν με γοργούς ρυθμούς σχετικά με την υπόθεση στην Πάτρα καθώς την ίδια ώρα το πανελλήνιο παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις με κομμένη την ανάσα αφού η Ρούλα Πισπιρίγκου κρίθηκε προφυλακιστέα αφού κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Από την άλλη, οι χρήστες του Twitter δεν δίστασαν να σχολιάσουν την στάση του Μάνου Δασκαλάκη καθώς προκάλεσε εντύπωση αφού το ύφος του θύμιζε περισσότερο... wannabe celebrity

Οι χρήστες του Twitter σχολίασαν πως είχε... ύφος οντισιόν του «X Factor», όπου ως γνωστόν έχει πάρει μέρος, ενώ κάποιοι έκαναν και σύγκριση με τον πατέρα του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη, τονίζοντας την αντίθεση.

Τα σχόλια των χρηστών για τον Μάνο Δασκαλάκη