Συντετριμμένος ο Αναγνωστόπουλος με τον θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα - Το σχόλιο του

Ο ίδιος δεν δίστασε να αξιοποιήσει την 11 μηνών κορούλα του για την σκηνοθεσία της δολοφονίας της Καρολάιν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συντετριμμένος ο Αναγνωστόπουλος με τον θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα - Το σχόλιο του

O Mπάμπης Αναγνωστόπουλος ενώ κατευθυνόταν την Παρασκευή 8/4 στο μικτό ορκωτό δικαστήριο με σκοπό να καταθέσει για το στυγερό έγκλημα, που προκάλεσε στα Γλυκά Νερά ήρθε αντιμέτωπος με τον κόσμο που βρέθηκε από έξω.

Πέραν του απλού λαού που βρέθηκε εκεί οργισμένος και έδειξε φανερά την αγανάκτηση του, υπήρξαν και πολλοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι προσπάθησαν να αποσπάσουν από τον δολοφόνο ερωτήσεις. Μια εξ αυτών ακούστηκε από τη δημοσιογράφο του mega, η οποία ζήτησε τη θέση του για την υπόθεση στην Πάτρα και αυτός δεν ήθελε να σχολιάσει.

Η απάντηση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα

«Ουδέν σχόλιο. Τι να πω για τα τρία παιδιά».

Ξεκινάει η δίκη του Αναγνωστόπουλου - Το χρονικό του τραγικού εγκλήματος

Ένας χρόνος παρά κάτι έχει περάσει από τη μέρα που όλη η Ελλάδα ξύπνησε παγωμένη στην είδηση πως μία 20χρονη γυναίκα, η Κάρολαϊν Κράουτς είχε χάσει τη ζωή της στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά μετά από ληστεία που κατήγγειλε ο σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Το θέμα ξεπέρασε τα σύνορα της Ελλάδας, με τον βρετανικό τύπο να αφιερώνει δημοσιεύματα για την πορεία της εξέλιξης.

Σήμερα (8/4) ξεκινάει η αρχή του τέλους σε μία υπόθεση που κατάφερε να συγκλονίσει όλη τη χώρα. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μετά την ομολογία του πως εκείνος αφαίρεσε τη ζωή της γυναίκας του, θα βρεθεί στο εδώλιο. Το «παρών» στο δικαστήριο θα δώσει και η οικογένεια της αδικοχαμένης Κάρολαϊν, ενώ ο πατέρας της, που μάλλον θα απουσιάζει, έχει ήδη εκφράσει την οργή του για τον φονιά της κόρης του (δείτε εδώ το ξέσπασμά του).

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικές μέρες, ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, αναμένεται να ζητήσει αναβολή της δίκης καθώς έχει υποχρεώσεις με άλλη υπόθεση.