Γλυκά Νερά: Διακοπή της δίκης - Τι δήλωσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Πότε θα γίνει ξανά το δικαστήριο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Διακοπή της δίκης - Τι δήλωσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Διεκόπη η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος οδηγήθηκε σήμερα στο δικαστήριο για την εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν Κράουτς (δείτε εδώ βίντεο από την άφιξή του).

Ο κατηγορούμενος για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα, ψύχραιμος, κατά τη διάρκεια της σύντομης διαδικασίας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο έδωσε τα στοιχεία του, δήλωσε «έγγαμος και χήρος», άκουσε το κατηγορητήριο με προσοχή, κοιτάζοντας την εισαγγελέα στα μάτια και ανέμενε την απόφαση για την διακοπή της δίκης.

Η μητέρα και ο πατέρας της 20χρονη Κάρολαιν δε βρέθηκαν στο δικαστήριο, εκπροσωπήθηκαν από τον δικηγόρο Θανάση Χαρμάνη και δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής. «Ο κ. Κράουτς έχει κινητά προβλήματα και αδυνατεί να μετακινηθεί. Η μητέρα της ήθελε πολύ να παρευρεθεί αλλά οι γιατροί δεν της επέτρεψαν για να μην κλονιστεί η υγεία της» ανέφερε ο νομικός παραστάτης της οικογένειας.

Για πότε ορίστηκε ξανά η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Ο συνήγορός του ζήτησε ολιγοήμερη διακοπή καθώς δεν μπορεί να παραστεί στη διαδικασία λόγω άλλων υποχρεώσεων του. Η δίκη, ειδικότερα, διεκόπη για τις 12 Απριλίου.

Το σχόλιο για την υπόθεση της Πάτρας

O Mπάμπης Αναγνωστόπουλος ενώ κατευθυνόταν την Παρασκευή 8/4 στο μικτό ορκωτό δικαστήριο με σκοπό να καταθέσει για το στυγερό έγκλημα, που προκάλεσε στα Γλυκά Νερά ήρθε αντιμέτωπος με τον κόσμο που βρέθηκε από έξω.

Πέραν του απλού λαού που βρέθηκε εκεί οργισμένος και έδειξε φανερά την αγανάκτηση του, υπήρξαν και πολλοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι προσπάθησαν να αποσπάσουν από τον δολοφόνο ερωτήσεις. Μια εξ αυτών ακούστηκε από τη δημοσιογράφο του mega, η οποία ζήτησε τη θέση του για την υπόθεση στην Πάτρα και αυτός δεν ήθελε να σχολιάσει.

«Ουδέν σχόλιο. Τι να πω για τα τρία παιδιά».