Τραγωδία Πάτρα: Η μητέρα και αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου έφτασαν στον Κορυδαλλό - Δεν έκαναν ούτε μια δήλωση

Πιασμένες χέρι-χέρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Η μητέρα και αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου έφτασαν στον Κορυδαλλό - Δεν έκαναν ούτε μια δήλωση

Πριν από λίγη ώρα τόσο η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου όσο και η μητέρα της έφτασαν στον Κορυδαλλό καθώς θα έβλεπαν την 33χρονη η οποία κρατείται στις φυλακές καθώς κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της. Μάλιστα, βρισκόταν και ο συνήγορος της μητέρας από την Πάτρα, κ. Όθωνας Παπαδόπουλος.

Μάλιστα, μόλις είδαν τις κάμερες από τα κανάλια δεν έκαναν ούτε μια δήλωση την ίδια ώρα που οι τελευταίες αποκαλύψεις "καίνε" ολοένα και περισσότερο την Πισπιρίγκου καθώς δόθηκε εντολή να ανασυρθεί το τάμπλετ που είχε ταφεί μαζί με την Τζωρτζίνα.

Έτσι, πιασμένες χέρι-χέρι, εισήλθαν στις φυλακές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα δουν την 33χρονη σε διαφορετικούς χρόνους. Να τονίσουμε πως μαζί τους είχαν μία κεραία τηλεόρασης, τηλεκάρτες, χρήματα και ρούχα.

Η άφιξη της αδερφής και της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Τομάρια!» - Ανατριχιαστική η κίνηση του Μάνου μετά την κηδεία της Μαλένας

Μια νέα μαρτυρία ήρθε στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το ζευγάρι, που έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη και από δεν είναι άλλο από εκείνο της Πάτρας. Την Παρασκευή 8/4 μέσα από το Πρωινό ακούσαμε έναν νέο φίλο του Μάνου να περιγράφει περιστατικά της σχέση του με την Ρούλα.

Για άλλη μια φορά ο Λιάγκας έχασε την ψυχραιμία του σχετικά με αυτά που άκουσε και ειδικά το σημείο, που αναφερόταν στις πρώτες ώρες μετά τον θάνατο της Μαλένας τον έβγαλε εκτός εαυτού.

«Είχαμε βρεθεί μια φορά Είχα πάει σπίτι του φίλου μου του Μάνου, ήρθε η Ρούλα από την καφετέρια, φύγαμε με το αυτοκίνητο, με τον Μάνο, φύγαμε στο κέντρο που έπαιζε ο Μάνος. Αρχικά με ρώτησε η Ρούλα Πισπιρίγκου πόσο καιρό ξέρω τον Μάνο, μου λέει πώς σου φαίνεται ο Μάνος. Είπα είναι καλό παιδί με ρώτησε μετά αν ξέρω κάτι για κοπέλες και αυτά, αν φλερτάρει.

Ένα βράδυ που μίλησα με τον Μάνο στα μηνύματα μου είχε πει ότι δεν έχω μιλήσει καθόλου με την Ρούλα σήμερα και είμαι πολύ καλά», λέει ο φίλος του Μάνου. «Η Ρούλα είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, έπεσε στην αντίληψη του Μάνου και στην ουσία τους έκανε τσακωτούς, τους έπιασε στα πράσα. Μέσα στο σπίτι, στον πρώτο όροφο».

Τι έκανε ο Μάνος Δασκαλάκης μετά το μνημόσυνο της Μαλένας;
«Αυτό μου το είχε πει ο ίδιος ο Μάνος, όταν είχε μνημόσυνο στο πρώτο παιδί στη Μαλένα, έγινε το μνημόσυνο Κυριακή πρωί και το μεσημέρι έφυγε ο Μάνος και πήγε να παίξει αγώνα ερασιτεχνικό γιατί η ομάδα του πήγαινε να υποβιβαστεί και έπαιζε μπαράζ κατηγορία του. Με την δικαιολογία ότι τον χρειαζόταν η ομάδα για να σωθεί».