Πάτρα: Αποκαλύψεις «φωτιά» - Που οφείλεται ο θάνατος της Μαλένας;

Οι πρώτες πληροφορίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Αποκαλύψεις «φωτιά» - Που οφείλεται ο θάνατος της Μαλένας;

Η Ρούλα Πισπιρίγκου διανύει ήδη το τέταρτο 24ωρο που βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, αλλά εκείνη αντί να παρατηρεί τις έρευνες των αρχών, προσπαθεί απεγνωσμένα να μιλήσει με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη.

Η Τατιάνα Στεφανίδου αποκαλύπτει που οφείλεται ο θάνατος της Μαλένας

Ωστόσο, οι έρευνες έχουν βάλει κάτω από το μικροσκόπιο τους δύο θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Το μεσημέρι της Παρασκευής 8/4 η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον θάνατο της Μαλένας, του πρώτου παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα που έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2019.

«Η επιτροπή των ιατροδικαστών φαίνεται να καταλήγει ότι ο θάνατος της μικρής ήταν ασφυκτικός. Δηλαδή, μη έχοντας κομμάτι του εγκεφάλου της Μαλένας, και έχοντας τις πρώτες τοξικολογικές που έγιναν τότε και δε βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες στο αίμα πέραν των φαρμάκων, οι ιατροδικαστές ερευνώντας ξανά και ξανά ιστολογικά τα δείγματα από τους πνεύμονες του παιδιού φαίνεται να καταλήγουν ότι εκεί εντοπίζεται μία έντονη συμφόρηση.

Δεν έχουν βρεθεί ασφυκτικές κηλίδες και από την έρευνα στους πνεύμονες και άλλα εξωτερικά στοιχεία, δηλαδή από τις γρατζουνιές από τη μύτη της Μαλένας, οι πληροφορίες μας θέλουν ότι ο πρώτος θάνατος αυτός ήταν ασφυκτικός και ότι εκεί δεν χρησιμοποιήθηκαν φαρμακευτικές ουσίες για να δηλητηριαστεί το παιδί. Να πούμε ότι αυτές είναι δικές μας πληροφορίες, καθώς δεν έχει βγει το πόρισμα των ιατροδικαστών».

Βασίλης Λαμπρόπουλος: «Σήμερα το μυστικό του θανάτου της Μαλένας»

Άλλη μια αποκάλυψη για την Πάτρα αναμένεται να έρθει στην επιφάνεια σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο σχετικά με την τραγωδία που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ο οποίος εμφανίζεται κάθε φορά στην εκπομπή «Live News» αποφάσισε να κάνει αυτή τη φορά μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και όπως ήταν λογικό τα υπονοούμενα πήραν "φωτιά".

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλησπέρα σας. Σήμερα το μυστικό του θανάτου της Μαλένας» έγραψε ο δημοσιογράφος και έφερε δεκάδες αντιδράσεις από τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.