Τραγωδία Πάτρα: Συνταρακτικές οι νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο της Μαλένας - «Μιλούν» οι πνεύμονες της

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Συνταρακτικές οι νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο της Μαλένας -  «Μιλούν» οι πνεύμονες της

Συνταρακτικές είναι οι νέες αποκαλύψεις που έχουν γίνει τα τελευταία 24ωρα για την Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού καθώς κρίθηκε προφυλακιστέα αφού κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Πιο συγκεκριμένα, Αυτή τη φορά, νέα στοιχεία ήρθαν στο φως σχετικά με τον θάνατο της Μαλένος αλλά και το ματωμένο πανάκι της Ίριδας που είχαν προκαλέσει πολλά ερωτήματα για τον τρόπο που έφυγαν από την ζωή. Όταν η Μαλένα ξεψυχούσε το 2019, μαζί της στο μονόκλινο δωμάτιο βρισκόταν η μητέρα της. Στην κατάθεση που είχε δώσει είχε μιλήσει για το πανάκι που κρατούσε το παιδί της, αλλά και για τη στάση του σώματός της.

Τονίζει στους αστυνομικούς πως πήρε από το πανάκι από τα χέρια της μικρής για να ειδοποιήσει τους γιατρούς και λίγη ώρα μετά αναφέρει πως το πανάκι το κρατούσε η Μαλένα.

Πανάκι κρατούσε και η Ίριδα όταν βρέθηκε νεκρή στην κούνια του σπιτιού της, το 2021. Το είχε αναφέρει η 33χρονη στην τηλεοπτική της συνέντευξη, το είχε καταθέσει και η αδερφή της, στην αστυνομία, που έζησε από κοντά τα δραματικά γεγονότα.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την τραγωδία στην Πάτρα

Σοκ προκαλεί το σημείωμα στην πόρτα του σπιτιού της Πισπιρίγκου που την "καίει"

Τα νούμερα τηλεθέασης για την εκπομπή «Φως στο τούνελ» εκτοξεύτηκαν για άλλη μια φορά καθώς οι τηλεθεατές περίμεναν πως και πως να παρακολουθήσουν την συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη σχετικά με την τραγωδία στην Πάτρα καθώς ο ίδιος δεν δίστασε να την "αδειάσει" με όλα όσα ανέφερε.

Από την άλλη, μέσα από την εκπομπή του MEGA η Αγγελική Νικολούλη, αναζήτησε και βρήκε τη γυναίκα πίσω από το μυστηριώδες μήνυμα σε μία γάζα, κολλημένο στην εξώπορτα της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα.

Πιο συγκεκριμένα, έγραφε χαρακτηριστικά: «Έπρεπε να σε είχα αφήσει να πεθάνεις. Συγγνώμη ψυχούλες μου. Δεν ήξερα ότι έσωσα μια φόνισσα. Συγγνώμη, δεν μπορώ να το πιστέψω».

«Εγώ το έγραψα το σημείωμα πάνω στη γάζα που είδατε έξω από το σπίτι της. Ήταν ένας τρόπος αντίδρασής μου γιατί δε θέλω να πιστέψω αυτό που συμβαίνει. Αυτό που εννοούσα είναι πως εάν εγώ τότε δεν την είχα σώσει, δε θα είχε πάρει και τρεις ψυχές. Η Ρούλα τα είχε με ένα παιδί τότε.

Εκείνος κάποια στιγμή της ανακοίνωσε ότι θέλει να τη χωρίσει. Η Ρούλα τρελάθηκε και είπε το ψέμα με τον καρκίνο. Τότε είναι που έκανε την απόπειρα. Την έπαιρνα τηλέφωνο να δω πως είναι, δεν το σήκωνε με τίποτα. Την επόμενη ημέρα πήγα στο σπίτι της, μπήκαμε με τον θείο της και τη βρήκαμε τέζα στο κρεβάτι με τα χάπια δίπλα της. Λίγο μετά ήρθε και η μητέρα της…

Τη μάνα της και την αδερφή της δεν την είχα δει εκείνο το διάστημα γιατί η αδερφή της δεν έχει θέλει να έχει καθόλου σχέση με τη Ρούλα…”το έχει ξανακάνει είπε η μητέρα της”. Την πήγαμε στο νοσοκομείο και της έκαναν πλύση στομάχου» είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα στο «Φως στο Τούνελ».