Πως το όνομα της Super Κικής εμπλέκεται στην υπόθεση της Πάτρας - Τι έχει συμβεί;

Η Ρούλα Πισπιρίγκου της έστειλε μήνυμα ένα μήνα πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πως το όνομα της Super Κικής εμπλέκεται στην υπόθεση της Πάτρας - Τι έχει συμβεί;

Άκρως καταιγιστικές είναι οι τελευταίες εξελίξεις που βγαίνουν σχετικά με την υπόθεση στην Πάτρα καθώς την ίδια ώρα η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού καθώς κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Από την άλλη, η γνωστή influencer, Super Κική όπου είναι και αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη για την 33χρονη καθώς της είχε στείλει μήνυμα στο Instagram και της είχε ζητήσει να βοηθήσει τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη στην προώθηση του τραγουδιού του.

Πιο συγκεκριμένα, στο μήνυμα έγραφε χαρακτηριστικά: «Καλημέρα σας και καλές γιορτές. Έχω αναλάβει την προώθηση του νέου κομματιού του τραγουδιστή Μάνου Δασκαλάκη από την Πάτρα, ενός ανερχόμενου τραγουδιστή με πολλή όρεξη και αγάπη σε αυτό που κάνει. Μία κοινοποίηση στο προφίλ σας σε ιστορία θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Σας στέλνω το λινκ».

Η ανάρτηση της Super Κικής για την τραγωδία στην Πάτρα

Ανάρτηση Super Κικής

Η αδερφή της Πισπιρίγκου το πήρε όλο πάνω της - «Στο πρώτο επεισόδιο της Τζωρτζίνας ήμουν...»

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου τις τελευταίες ημέρες έχει αποφασίσει να δίνει δημόσιες δηλώσεις με σκοπό να υπερασπιστεί όσο μπορεί το πρόσωπο της αδερφής, η οποία την περίοδο αυτή βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό.

Μια νέα τοποθέτηση της γυναίκας ακούσαμε στο Χαμογέλα και Πάλι το μεσημέρι του Σαββάτου 9/4. Πιο αναλυτικά, για άλλη μια φορά πέταξε τα πυρά της για τον πρώην άντρα της αδερφής της καθώς στη συνέχεια εξήγησε το πως έγινε το πρώτο επεισόδιο της Τζωρτζίνας.

"Στο πρώτο επεισόδιο της Τζωρτζίνας ήμουν παρούσα εγώ, η μητέρα μου και ο πατριός μου" είπε. Και συνέχισε: "20 λεπτά μετά το πρώτο επεισόδιο η Τζωρτζίνα έμεινε μαζί της η Ρούλα". "Την ημέρα της ανακοπής έμεινε για λίγες ώρες με την Τζωρτζίνα ο Μάνος".

Η αδελφή της 33χρονης μητέρας τόνισε επίσης: "Η Ρούλα θέλει να βρεθεί η αλήθεια για την Τζωρτζίνα". Και συνέχισε: "Η Ρούλα είναι σοκαρισμένη και θέλει να φανεί η αλήθεια". Επίσης, τόνισε: "Με τους γονείς του Μάνου δεν έχουμε καμία επικοινωνία".

Όταν ρωτήθηκε επίσης για τα δικά της πιστεύω σε ό,τι αφορά τους λόγους που οδηγήθηκαν τα παιδιά στον θάνατο, η Δήμητρα Πισπιρίγκου είπε ότι θεωρεί πως υπάρχει κάποιο ιατρικό λάθος. "Πιστεύω ότι κάποιο ιατρικό λάθος έχει συμβεί στην περίπτωση της Τζωρτζίνας, όχι από δόλο".