Από 11/4 και για 3 ημέρες... - Σημαντική ενημέρωση από τα Lidl

Σούπερ προφορές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Από 11/4 και για 3 ημέρες... - Σημαντική ενημέρωση από τα Lidl

Μια πολύ σημαντική ενημέρωση έκαναν τα σούπερ μάρκετ Lidl, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους και αφορά όλους τους καταναλωτές σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για όλους.

Συγκεκριμένα, η γνωστή αλυσίδα όπως κάθε εβδομάδα, ανακοίνωσε τις προσφορές που θα τρέξουν από αύριο Δευτέρα 11/4 και για 3 ημέρες. Έτσι λοιπόν, ο κάθε πολίτης θα μπορεί να βρίσκεται στα ράφια, προϊόντα σε μισή τιμή ή 1+1 δώρο.

Οι προσφορές των Lidl

Τα Lidl προσπαθούν όσο μπορούν να βρίσκονται στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν ανάγκη, ειδικά αυτή την περίοδο που οι τιμές ορισμένων τροφίμων έχουν αυξηθεί. Μάλιστα, τρέχει ένας σούπερ διαγωνισμό μέχρι τις 23 Απριλίου και μπορείτε να κερδίσετε λεφτά.

Lidl προσφορές 11/4

H νέα κίνηση των Lidl φέρνει τα πάνω κάτω στην αγορά

Σπουδαία είναι τα νέα που έγιναν γνωστά για τα Lidl, αφού η κίνηση που αποφάσισε να κάνει η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ σπέρνει τον "τρόμο" στην αγορά και συγκεκριμένα στις ανταγωνιστικές εταιρίες, μετά την ανακοίνωση πως δίνουν λεφτά.

Σύμφωνα με τα όσα διαδόθηκαν, ίδρυσε μία νέα εταιρεία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων με στόχο να εξυπηρετήσει ένα σημαντικό μέρος των αναγκών της για μεταφορά φορτίων και εμπορευμάτων προς τα καταστήματά της σε όλο τον κόσμο.

«Στόχος είναι να μπορέσουμε να διαχειριστούμε τον αυξημένο όγκο των διαφορετικών εγκαταστάσεων παραγωγής πιο ευέλικτα μακροπρόθεσμα», είπε ο Wolf Tiedemann, επικεφαλής των εγκαταστάσεων logistics VerkehrsRundschau.

Όπως γράφεται το όνομα της νέας εταιρείας των Lidl σύμφωνα με την εγγραφή εταιρείας στο Ευρωπαϊκό Γραφείο Εμπορικών Σημάτων είναι Tailwind Shipping Lines.

TAGS