Πάτρα: «Εμείς κατά βάθος είμαστε σίγουροι ότι...» - Κόλαφος ο νονός της μικρής Μαλένας

Τι δήλωσε για την κουμπάρα του, Ρούλα Πισπιρίγκου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Εμείς κατά βάθος είμαστε σίγουροι ότι...» - Κόλαφος ο νονός της μικρής Μαλένας

Οι εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας είναι καταιγιστικές, ενώ κάθε λεπτό που περνά νέα ευρήματα έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Το βράδυ της Κυριακής 10/4 οι ειδήσεις του Star παρουσίασαν μία συνέντευξη του νονού της Μαλένας, ο οποίος μία μέρα πριν από την σύλληψη της 33χρονης εμφανίστηκε σίγουρος για την αθωότητα της κουμπάρας του, Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο Μάκης Λιναρδάτος, o οποίος έχει στοχοποιηθεί ως ο εραστής της Ρούλας, μίλησε με απόλυτη βεβαιότητα για την αθωότητα της κουμπάρας του, παρά τα νέα ευρήματα των αρχών, λέγοντας πως επρόκειτο για μια πολύ καλή μαμά που δε θα μπορούσε ποτέ να κάνει κακό στα παιδιά της.

Οι δηλώσεις του κουμπάρου της Ρούλας Πισπιρίγκου και νονού της Μαλένας

«Εμείς κατά βάθος είμαστε σίγουροι ότι πρόκειται για κάποιο γονίδιο ή ιατρικό λάθος. Δε πάει το μυαλό μας πουθενά αλλού, δεν είναι κάτι που έχει γίνει από χέρι. Θα βρεθεί αυτό στην πορεία. Πάνε να κάνουν λάθος, δε φταίει η Ρούλα σε κάτι. Δεν έχω μιλήσει με τη Ρούλα αυτές τις μέρες, δε νιώθω και εγώ καλά, δεν είναι και αυτή καλά, τρέχει.

Δε πιστεύω ότι είναι αλήθεια αυτά. Τη Ρούλα την ξέρω πάρα πολύ καλά, ήταν μια αξιαγάπητη μητέρα που αγαπούσε πάρα πολύ τα παιδιά της και δεν είναι σε θέση να έκανε το παραμικρό κακό. Έχουν κάνει την τρίχα τριχιά. Δε φταίει η Ρούλα σε κάτι. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό, το πιστεύω.

Σε μια οικογένεια όλοι έχουν προστριβές. Και εγώ χωρισμένος είμαι, αυτό δε λέει κάτι. Το σημαντικό είναι πως είναι κοντά για τα παιδιά τους. Ο ένας στηρίζει τον άλλον και δε ξέρεις αύριο τι μπορεί να γίνει. Τα αντρόγυνα χωρίζουν και τα ξαναβρίσκουν. Ούτε οι πρώτοι είναι ούτε οι τελευταίοι. Δεν είχε πέσει κάτι στην αντίληψή μου, εγώ αγαπημένους τους έβλεπα και έτσι συνεχίζω να τους βλέπω. Θα ξανασμίξουν».

Όσον αφορά για την υπόθεση της μικρής Μαλένας ανέφερε: «Τη Μαλένα την αγκάλιαζα, τη φιλούσα και γέλαγε. Ήταν μια χαρά, υγιέστατο, χαρούμενο, ξαφνικά είχε πρηστεί ένας αδένας και είδαμε ότι έχει μια μορφή λευχαιμίας που ήταν όμως ιάσιμη… Περιμέναμε να γυρίσει στην Πάτρα σε 1-2 μέρες και εκεί που ήταν καλά, πέθανε… Αυτό που μου είπε τότε η Ρούλα ήταν “κουμπάρε χάσαμε τον κόσμο”. Την αγαπούσε πάρα πολύ τη Μαλένα όπως και όλα τα παιδιά».

Συνταρακτικές οι νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο της Μαλένας

Τα νούμερα τηλεθέασης για την εκπομπή «Φως στο τούνελ» εκτοξεύτηκαν για άλλη μια φορά καθώς οι τηλεθεατές περίμεναν πως και πως να παρακολουθήσουν την συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη σχετικά με την τραγωδία στην Πάτρα καθώς ο ίδιος δεν δίστασε να την "αδειάσει" με όλα όσα ανέφερε.

Από την άλλη, μέσα από την εκπομπή του MEGA η Αγγελική Νικολούλη, αναζήτησε και βρήκε τη γυναίκα πίσω από το μυστηριώδες μήνυμα σε μία γάζα, κολλημένο στην εξώπορτα της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα.

Πιο συγκεκριμένα, έγραφε χαρακτηριστικά: «Έπρεπε να σε είχα αφήσει να πεθάνεις. Συγγνώμη ψυχούλες μου. Δεν ήξερα ότι έσωσα μια φόνισσα. Συγγνώμη, δεν μπορώ να το πιστέψω».

«Εγώ το έγραψα το σημείωμα πάνω στη γάζα που είδατε έξω από το σπίτι της. Ήταν ένας τρόπος αντίδρασής μου γιατί δε θέλω να πιστέψω αυτό που συμβαίνει. Αυτό που εννοούσα είναι πως εάν εγώ τότε δεν την είχα σώσει, δε θα είχε πάρει και τρεις ψυχές. Η Ρούλα τα είχε με ένα παιδί τότε.

Εκείνος κάποια στιγμή της ανακοίνωσε ότι θέλει να τη χωρίσει. Η Ρούλα τρελάθηκε και είπε το ψέμα με τον καρκίνο. Τότε είναι που έκανε την απόπειρα. Την έπαιρνα τηλέφωνο να δω πως είναι, δεν το σήκωνε με τίποτα. Την επόμενη ημέρα πήγα στο σπίτι της, μπήκαμε με τον θείο της και τη βρήκαμε τέζα στο κρεβάτι με τα χάπια δίπλα της. Λίγο μετά ήρθε και η μητέρα της…

Τη μάνα της και την αδερφή της δεν την είχα δει εκείνο το διάστημα γιατί η αδερφή της δεν έχει θέλει να έχει καθόλου σχέση με τη Ρούλα…”το έχει ξανακάνει είπε η μητέρα της”. Την πήγαμε στο νοσοκομείο και της έκαναν πλύση στομάχου» είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα στο «Φως στο Τούνελ».