Πάτρα: «Όταν κάποιο παιδί πάθαινε κάτι...» - Ο Νίκος Σύφαντος αποκαλύπτει για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Δεχόταν οχλήσεις από εκείνη και την οικογένειά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Όταν κάποιο παιδί πάθαινε κάτι...» - Ο Νίκος Σύφαντος αποκαλύπτει για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο Νίκος Σύφαντος, το μεσημέρι της Τρίτης 12/4, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο T-Live για την τραγωδία στην Πάτρα και αποκάλυψε τις κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τρεις επιθέσεις, και της οικογένειάς της μετά την δημοσιοποίηση των μηνυμάτων της κατηγορουμένης και γενικότερα έπειτα από την ενασχόλησή του με την υπόθεση.

Τραγωδία Πάτρα: Οι αποκαλύψεις του Νίκου Σύφαντου για την Ρούλα Πισπιρίγκου

«Έχουμε δύο μηνύματα, τα οποία δεχτήκαμε όταν αναρτήσαμε ότι το τρίτο παιδί της οικογένειας, η Τζωρτζίνα υπέστη ανακοπή και νοσηλευόταν διασωληνωμένη στο νοσοκομείο της Πάτρας.

Όταν αναρτήσαμε αυτό το θέμα, ήταν 12 Απριλίου του 2021. Μας προξένησε πολύ μεγάλη εντύπωση, στην κυριολεξία συγκλονιστήκαμε από το γεγονός ότι το τρίτο παιδί της οικογένειας, λίγες μόλις ημέρες μετά τον θάνατο της Ίριδας, νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Ρίου.

Δείξαμε την είδηση και είπαμε ότι το τρίτο παιδί χαροπάλευε. Ακριβώς πέντε λεπτά μετά την ανάρτησή μας, λαμβάνουμε μήνυμα από την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα Πισπιρίγκου να κατεβάσουμε την ανάρτηση και να της πούμε ποιος μας έδωσε αυτές τις πληροφορίες.

Αυτή ήταν η αντίδρασή της και σας μιλάω για τις μεταμεσονύχτιες ώρες» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Σύφαντος, εξηγώντας πως η αδερφή της 33χρονης του είπε ως δικαιολογία για την αντίδρασή της, πως υπάρχουν παππούδες που δε γνωρίζουν την κατάσταση.

«Αυτή η αντίδραση ήταν κάτι που ειλικρινά μας παραξένεψε και έδειξε γι’ ακόμα μία φορά την αγωνία της οικογένειας, όταν κάποιο παιδί πάθαινε κάτι, να μην προκύπτουν ζητήματα δημοσιότητας.

Όταν πέθανε η Τζωρτζίνα, την περίοδο που ξεκινούσαν οι έρευνες για τα τρία παιδιά, δημοσιεύουμε την είδηση ότι η οικογένεια μέσω της Δήμητρας Πισπιρίγκου δεν ήθελε να δημοσιοποιούνται ζητήματα υγείας των παιδιών και πάλι η Δήμητρα Πισπιρίγκου αντέδρασε και μας είπε να κατεβάσουμε την εν λόγω ανάρτηση και να της πούμε με ποιο δικαίωμα δημοσιεύουμε δικό της sms», δήλωσε, έπειτα, ο δημοσιογράφος.

Βίντεο ντοκουμέντο από την ξέφρενη διασκέδαση της 33χρονης και του Δασκαλάκη μετά τον θάνατο της Μαλένας

Λίγο καιρό μετά τον χαμό της Μαλένας, περίπου ένα χρόνο αργότερα, η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία είναι αντιμέτωπη με μία νέα καθημερινότητα μέσα στη φυλακή, και ο Μάνος Δασκαλάκης είχαν εντοπιστεί να διασκεδάζουν στο καρναβάλι της Πάτρας.

Το βίντεο από εκείνη τη στιγμή βγήκε στο φως της δημοσιότητας την Τρίτη 12/4 και η οργή του κόσμου είναι απερίγραπτη.

Παρόμοιο σκηνικό είχε συμβεί και μετά τον θάνατο του μικρότερου παιδιού του ζευγαριού, της Ίριδας, όπου ο πατέρας είχε βρεθεί σε νυχτερινό κέντρο, 8 μήνες μετά, για να τραγουδήσει και είχε αναρτήσει βίντεο από αυτή την εμφάνιση στα μέσα κοινωνικής του δικτύωσης.