Πάτρα: Βγήκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις της Μαλένας

Εξέλιξη βόμβα με το θάνατό της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Βγήκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις της Μαλένας

Νέες σοκαριστικές εξελίξεις σχετικά με την οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα και τον θάνατο των τριών κοριτσιών, έρχονται διαρκώς στο φως της δημοσιότητας, την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται προφυλακισμένη. Τα τελευταία νέα σχετίζονται με τις τοξικολογικές εξετάσεις της Μαλένας, με τον Γρηγόρη Λέων, να δηλώνει μιλώντας στο Mega, πως είναι από την αρχή καθαρές ενώ εξήγησε πως μία πιθανή διεκφύλιση ηπατικών κυττάρων μπορεί να προκληθεί από τρεις λόγους.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις Μαλένας

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, μπορεί να προκληθεί από μεταβολικό σύνδρομο, από τοξική αντίδραση που δεν υποστηρίζεται από τις τοξικολογικές εξετάσεις και από ασφυκτικό θάνατο. Σε ερώτηση για το αν υπάρχει περίπτωση να έχει χορηγηθεί τοξική ουσία η οποία πλέον να μην είναι ανιχνεύσιμη, ο ιατροδικαστής μίλησε για την κεταμίνη επισημαίνοντας πως το ανώτερο της δράσης της είναι τα 20′ και αποβάλλεται από τον οργανισμό, κατά το ήμισυ, σε μιάμιση με δύο ώρες.

«Άρα εγώ εάν η κεταμίνη δράσει σε έναν άνθρωπο, είμαι ικανός να την ανιχνεύσω περίπου σε 6 ώρες. Άρα ένας άνθρωπος εάν πεθάνει από κεταμίνη είναι βέβαιο πως στη συνέχεια θα την ανιχνεύσω, εκτός εάν συμβεί το ακραίο ενδεχόμενο και ζήσει» τόνισε ο κ. Λέων.

Βίντεο ντοκουμέντο από την ξέφρενη διασκέδαση της Πισπιρίγκου και του Δασκαλάκη μετά τον θάνατο της Μαλένας

Λίγο καιρό μετά τον χαμό της Μαλένας, περίπου ένα χρόνο αργότερα, η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία είναι αντιμέτωπη με μία νέα καθημερινότητα μέσα στη φυλακή, και ο Μάνος Δασκαλάκης είχαν εντοπιστεί να διασκεδάζουν στο καρναβάλι της Πάτρας.

Το βίντεο από εκείνη τη στιγμή βγήκε στο φως της δημοσιότητας την Τρίτη 12/4 και η οργή του κόσμου είναι απερίγραπτη.

Παρόμοιο σκηνικό είχε συμβεί και μετά τον θάνατο του μικρότερου παιδιού του ζευγαριού, της Ίριδας, όπου ο πατέρας είχε βρεθεί σε νυχτερινό κέντρο, 8 μήνες μετά, για να τραγουδήσει και είχε αναρτήσει βίντεο από αυτή την εμφάνιση στα μέσα κοινωνικής του δικτύωσης.