Πάτρα: Αυτό είναι το πιστοποιητικό θανάτου της σπιτονοικοκυράς

Αίτημα για να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Αυτό είναι το πιστοποιητικό θανάτου της σπιτονοικοκυράς

Στην εκπομπή «Live News» βρέθηκε ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος το βράδυ της Τρίτης 12/4 με τον ίδιο να αποκαλύπτει το πιστοποιητικό θανάτου της 69χρονης γυναίκας, ενώ την ίδια στιγμή αποχώρισε οριστικά από την υπόθεση ο Γρηγόρης Λέων.

Όπως φαίνεται στο ντοκουμέντο, το μόνο όνομα που αναγράφεται είναι αυτό του Μάνου Δασκαλάκη καθώς αυτός ήταν που εμφανίστηκε από τη πλευρά της εκλιπούσας και στο σημείο όπου υπογράφει ο πιστοποιών γιατρός, δεν υπάρχει όνομα, παρά μόνο μία υπογραφή.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος επισήμανε πως το εν λόγω έγγραφο είναι άκυρο νομικά και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει ο ίδιος, η εν λόγω γιατρός που υπέγραψε το πιστοποιητικό, δεν είχε εφημερία εκείνο το βράδυ και πήγε εκείνη την ώρα στο νοσοκομείο για να υπογράψει.

Αναφορικά με τους τραπεζικούς λογαριασμούς της σπιτονοικοκυράς, ο δικηγόρος είπε πως βρίσκονται υπό έρευνα μαζί με το πληρεξούσιο του Μάνου Δασκαλάκη αλλά και τη σύνταξη που λάμβανε η 69χρονη, η οποία ήταν χηρείας. Ο κ. Θεοδωρόπουλος τόνισε πως επρόκειτο για μία σύνταξη άνω των 1500 ευρώ.

Αυτό είναι το πιστοποιητικό θανάτου της σπιτονοικοκυράς

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε επιτεθεί σε πρώην του Μάνου Δασκαλάκη» - Τρία τα περιστατικά

Το πρωί της Τρίτης 12/4 το «Πρωινό» αποφάσισε να φέρει στο φως της δημοσιότητας το ερωτικό παρελθόν της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη αλλά και τις εξωσυζυγικές τους σχέσεις. Μάλιστα αποκάλυψαν ότι η 33χρονη είχε πιάσει στα πράσα τον Μάνο να την απατάει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της δημοσιογράφου, Κέλλυ Χεινοπώρου, η Ρούλα δεν δίστασε να έρθει σε σύγκρουση με τις γυναίκες που είχαν κάποια σχέση με τον Μάνο ή που θεωρούσε πως αποτελούσαν απειλή για τον γάμο τους. Η εκπομπή «Πρωινό» παρουσίασε τρεις από αυτές τις περιπτώσεις ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί και μία ανάρτηση που είχε κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook στην οποία έγραφε «να γνωρίζει πως υπάρχουν όρια που σπάνε και την υπομονή και την ανοχή μου φρόντισε να μην τα πατήσεις άλλο».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού, το πρώτο περιστατικό έλαβε χώρα σε ένα σούπερ - μάρκετ, όπου η Ρούλα επιτέθηκε φραστικά σε μία άλλη γυναίκα, ζητώντας τη «το λόγο» για την επικοινωνία που, όπως η Ρούλα Πισπιρίγκου πίστευε, η ίδια είχε με το σύζυγό της.

Η δεύτερη έγινε μπροστά στους θαμώνες καφετέριας σε μία υπάλληλο στην οποία επίσης επιτέθηκε φραστικά, ενώ η τρίτη έγινε κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικό αγώνα του Μάνου Δασκαλάκη, οπότε και «πιάστηκε μαλλί με μαλλί» με πρώην σύντροφο του.