Πάτρα: «Τα ευρήματα είναι ξεκάθαρα η Ίριδα δολοφονήθηκε» - Κόλαφος η ιατροδικαστής Άννα Ράζου

Τι είπε στον αέρα του Live News

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Τα ευρήματα είναι ξεκάθαρα η Ίριδα δολοφονήθηκε» - Κόλαφος η ιατροδικαστής Άννα Ράζου

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας είναι καταιγιστικές, καθώς μετά τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με τη ναρκωτική ουσία κεταμίνη, έχουν εντατικοποιηθεί οι έρευνες για τους θανάτους των μικρότερων αδερφών της, Ίριδας και Μαλένας. (Δείτε εδώ τι έδειξαν οι τοξικολογικές της Μαλένας)

Οι φάκελοι των δυο θανάτων έχουν ανοίξει ξανά και οι υποθέσεις έχουν ξεκινήσει ξανά από το «μηδέν», ενώ πλέον οι αρχές έχουν στρέψει το βλέμμα στην περίπτωση εγκληματικής πράξης.

Που στρέφονται οι αρχές για τον θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας

Μάλιστα η ιατροδικαστής Άννα Ράζου, μιλώντας στην εκπομπή «Live News» απέκλεισε κάθε άλλο ενδεχόμενο σε ό,τι αφορά την Ίριδα, παρά εκείνο της δολοφονίας.

«Τα ευρήματα στην Ίριδα είναι τόσο ξεκάθαρα και πολλά και καθορίζουν έναν ασφυκτικό θάνατο», είπε και πρόσεθσε: «είναι σίγουρο ότι είναι εγκληματική ενέργεια (σ.σ. ο θάνατος της Ίριδας). Ο ασφυκτικός θάνατος είναι ανθρωποκτονία από μονός του. Έχει δολοφονηθεί (σ.σ. η Ίριδα)».

Πλέον, όπως αναφέρει η κ. Ράζου, θα πρέπει να βρεθεί ο δολοφόνος, ο οποίος «ήταν στο σπίτι με το μωρό».

Να σημειωθεί πως όταν η Ίριδα πέθανε ενώ στο σπίτι βρισκόταν η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, και η θεία της, Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Από την άλλη οι έρευνες αναζητούν τοξική ουσία και στο αίμα της Μαλένας, η οποία πέθανε σαν σήμερα πριν από 3 χρόνια. Σημειώνεται ότι η αιτία του θανάτου της μικρής ήταν η εκτεταμένη βάβη στο συκώτι.

Οι πληροφορίες του MEGA αναφέρουν ότι θα πρέπει να έδρασε κάποια τοξική ουσία για πάνω από μία ώρα, αφού μεταβολίστηκε και δεν βρέθηκαν ίχνη της στην ιατροδικαστική έκθεση του παιδιού, σε αντίθεση με την περίπτωση της Τζωρτζίνας όπου εντοπίστηκε η κεταμίνη έστω και σε μικρή ποσότητα.

Έτσι, υπάρχει η εκτίμηση ότι μπορεί να δόθηκε κεταμίνη ή άλλη αναισθητική ουσία και στη Μαλένα.

Συνεχίζονται οι καταθέσεις - Στην ανακρίτρια νοσηλευτές του Καραμανδάνειου

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα. Στην ανακρίτρια θα καταθέσουν συνολικά 19 γιατροί και νοσηλευτές οι οποίοι θα προσπαθήσουν να φωτίσουν την υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας, θάνατος ο οποίος έχει στείλει τη Ρούλα Πισπιρίγκου στη φυλακή με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα τον Βασίλη Λαμπρόπουλου, σήμερα καταθέτουν στην ανακρίτρια 5 νοσηλευτές από το Καραμανδάνειο της Πάτρας.

Αυτοί, θα αναφερθούν στην εισαγωγή του κοριτσιού στο νοσοκομείο τον Απρίλιο του ’21, τότε που στην οικογένεια υπήρχε νέα διαμάχη μεταξύ των γονιών, ενώ η 9χρονη ήταν υγιέστατη... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr