Πάτρα: Ρίγη συγκίνησης για το τραγούδι του Μάνου Δασκαλάκη αφιερωμένο στην Ίριδα και την Μαλένα

Το έγραψε μετά τον θάνατό τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Ρίγη συγκίνησης για το τραγούδι του Μάνου Δασκαλάκη αφιερωμένο στην Ίριδα και την Μαλένα

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται αντιμέτωπη με τις ίδιες της τις δηλώσεις για τον θάνατο της Ίριδας και κινδυνεύει να αποκαλυφθεί, βγήκε στο φως της δημοσιότητας το τραγούδι που είχε γράψει και ερμηνεύσει ο Μάνος Δασκαλάκης μετά τον θάνατο των δύο μικρότερων παιδιών του, της Ίριδας και της Μαλένας.

Το συγκινητικό τραγούδι του Μάνου Δασκαλάκη για τον θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας

Το τραγούδι έχει τίτλο "Υπάρχουν Άγγελοι" και οι στίχοι του προκαλούν ανατριχίλα και συγκίνηση. Συγκεκριμένα, ο πατέρας των αδικοχαμένων κοριτσιών γράφει στο τραγούδι:

“Υπάρχουν άγγελοι που βλέπουν τα όνειρά μας

Έχω κι εγώ ψηλά δύο απ’ αυτούς

Η νύχτα πάγωσε και η ζωή μου άδειασε

και όλα χαθήκανε μέσα σε ένα λεπτό”.

«Για εμένα είναι συνένοχος...» - Καταπέλτης ψυχολόγος για τη στάση του πρώην συζύγου της Ρούλας Πισπιρίγκου

H υπόθεση της Πάτρας εξακολουθεί να συγκλονίζει και να απασχολεί, καθώς βγαίνουν συνεχώς νέες σχετικές ειδήσεις στο φως της δημοσιότητας. Οι επιστήμονες και οι ειδικοί, που έχουν πέσει πάνω από το ζήτημα είναι πολλοί και από διαφορετικές ειδικότητες.

Την ώρα που γνωστός ιατροδικαστής παραιτήθηκε από την έρευνα του, ψυχολόγος είχε τηλεφωνική κλήση στο Super Κατερίνα το πρωί της Τετάρτης 13/4 και μεταξύ άλλων σχολίασε έντονα την στάση του Μάνου Δασκαλάκη. Το συγκλονιστικό και άξιο περιέργειας είναι πως η γιατρός, όσο έκανε δηλώσεις δέχθηκε δύο κλήσεις με απόκρυψη στο κινητό της.

«Τα παιδιά αποτέλεσαν ένα μέσο χειρισμού αυτής της γυναίκας, αν αποδειχθούν όλα αυτά που κατηγορείται. Αν ο ίδιος ο θάνατος έχει λειτουργήσει ως μέσο χειρισμού, φανταστείτε πόσες φορές η ζωή τους και η γέννησή τους ήταν μέσο χειρισμού. Κάθε φορά που φεύγει ο σύζυγος, κάτι παθαίνει και ένα παιδί και μετά του λέει δεν σε θέλω», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Πολλές γυναίκες για να χειριστούν τον σύντροφό τους, χρησιμοποιούν μερικούς χειρισμούς, αν έχουν κι άλλες διαταραχές, όπως μηδέν ενσυναίσθηση κλπ, τότε μπορεί να φτάσουν σε ακραία πράγματα».

Για τον Μάνο Δασκαλάκη: «Δεν έχω κρίνει ποτέ γονέα, ίσα ίσα λέω ότι το να γίνεις γονιός αυτό δεν διδάσκεται. Το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο είναι η διαδικασία του να κάνεις ένα παιδί. Το πιο δύσκολο, που δεν διδάσκεται, είναι να μεγαλώσεις ένα παιδί. Εδώ είναι η μόνη περίπτωση που οι γονείς απέτυχαν παταγωδώς να μεγαλώσουν τα παιδιά, ούτε καν σωστά.

Ο πατέρας δυσχεραίνει τη θέση του και επανειλημμένα εκτίθεται, προσπαθώντας να μας αποδείξει ότι δεν είχε πάρει χαμπάρι. Ηθικά για εμένα είναι συνένοχος. Θα μπορούσε να αποτρέψει αυτά που έγιναν. Θα τον συμβούλευα να είναι πιο ειλικρινής, να έρθει αντιμέτωπος με την ανευθυνότητά του και τις ευθύνες του. Προφανώς κάτι φοβάται. Δεν γίνεται να είσαι 10 χρόνια με έναν άνθρωπο χωρίς ενσυναίσθηση και να λες ότι ήταν τέλεια μητέρα.

Και οι δύο προσωπικότητες, έχουν γνώμονα το συμφέρον. Περιμένω να δω έναν άνθρωπο ερήπιο, έναν από αυτήν την οικογένεια».

Τηλεφώνημα με απόκρυψη σε ψυχολόγο