Γλυκά Νερά: Τον τελείωσε με τρεις προτάσεις - Η κατάθεση της συμβούλου της Κάρολαιν "καίει" τον Μπάμπη

Η Καρολάιν της είχε εκμυστηρευτεί ότι ήθελα να πάρει το παιδί της και να φύγει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκά Νερά: Τον τελείωσε με τρεις προτάσεις - Η κατάθεση της συμβούλου της Κάρολαιν

Συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη 14/4 η δίκη για την υπόθεση των Γλυκών Νερών και την άγρια δολοφονία της Κάρολαιν (τι ανέφερε ο ιατροδικαστής για το θάνατό της) από το σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Η σύμβουλος ψυχικής υγείας, Ελένη Μυλωνοπούλου κατέθεσε νωρίτερα και περιέγραψε τον κατηγορούμενο ως χειριστικό, αναφέροντας ότι από την πρώτη κιόλας συνεδρία η Καρολάιν της είχε εκμυστηρευτεί ότι ήθελα να πάρει το παιδί της και να φύγει από το σπίτι των Γλυκών Νερών.

Η κατάθεση της Συμβούλου της Κάρολαιν στη δίκη

«Ήταν η συμπεριφορά του κατηγορούμενου άκρως χειριστική απέναντι στην Καρολάιν. Άκρως, ελεγκτική. Η ίδια πολλές φορές η Καρολάιν δεν καταλάβαινε τον εαυτό της, την έκανε να αισθάνεται ενοχές.

Η μητέρα της, της έστελνε χρήματα και τα έπαιρνε εκείνος, δεν είχε ούτε πέντε ευρώ πάνω της. Ήθελε να πάει σε μια σχολή ζαχαροπλαστικής αλλά δεν είχε χρήματα. Δεν μπορούσε να μετακινηθεί όλα γίνονταν με ταξί φίλου του κατηγορουμένου».

Ακόμη η μάρτυρες ανέφερε πως «οι μώλωπες της ψυχής της Καρολάιν καθρεπτίζονταν στο χαμόγελό της» περιέγραψε η μάρτυρας με τον κατηγορούμενο την παρακολουθεί με προσοχή.

«Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι άκαρδος, να σαπίσει στη φυλακή»

Καταιγιστικές είναι επίσης και οι εξελίξεις στην υπόθεση της δίκης στα Γλυκά Νερά καθώς ο πρώην εκπαιδευτής του, Σωτήρης Παπανικόλας φάνηκε να είναι αρκετά εξοργισμένος με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο αφού δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει άκαρδο και ζητώντας να παραμείνει ισόβια στη φυλακή για τις πράξεις του.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην εκπαιδευτής του Αναγνωστόπουλου μιλώντας στην Daily Mail και σημείωσε ότι ο δολοφόνος της Καρολάιν χρησιμοποίησε ουσιαστικά την ιστορία της διάρρηξης που είχε γίνει στο σπίτι του. «Είναι άκαρδος. Είναι ντροπή αυτό που έκανε. Θα πρέπει να ντρέπεται που έκλεψε την περιπέτειά μου. Νιώθω πληγωμένος και προσβεβλημένος γι’ αυτό που έκανε για να δικαιολογήσει το έγκλημά του» λέει ο κ. Παπανικόλας και προσθέτει: Θα πρέπει να καταδικαστεί γι’ αυτό που έκανε και θα πρέπει να σαπίσει στη φυλακή.

Όταν άκουσα τον Μπάμπη να μιλάει για τη «διάρρηξη» στο σπίτι του αμέσως κάλεσα την αστυνομία λόγω της ομοιότητας που είχε με την ιστορία μου. Τους είπα ότι χρησιμοποιεί τις ίδιες λεπτομέρειες και αυτό με έκανε ύποπτο»

«Με σοκάρει ακόμα ότι μπόρεσε να σκοτώσει με τον τρόπο αυτό τη σύζυγό του και το σκυλί τους και ήταν τόσο ψύχραιμος ώστε να χρησιμοποιήσει την ιστορία μου για να συντηρήσει ένα ψέμα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα».