Πάτρα: Αποκάλυψη «βόμβα» από τον Πέτρο Κουσουλό για τις κλήσεις από το κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου

Το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Αποκάλυψη «βόμβα» από τον Πέτρο Κουσουλό για τις κλήσεις από το κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει με την υπόθεση της Πάτρας και την κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου. Τα νέο δεδομένα δείχνουν πως είναι πολύ πιθανό η Ρούλα να τηλεφωνούσε ως κάποια άλλη για να προπαγανδίσει και να παραπλανήσει τους δημοσιογράφους.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παρουσιάζεται ως μητέρα της συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη;

Όλα ξεκίνησαν από την εκπομπή T-Live, όταν η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού παρουσίασε μια τηλεφωνική συνομιλία με μία γυναίκα που υποστήριξε ότι είναι η μητέρα της γυναίκας με την οποία φέρεται να έχει σχέση ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αθήνα.

Οι αλλοιωμένες φωνές στην τηλεφωνική επικοινωνία για το θρίλερ της Πάτρας, που παρουσιάστηκε στην εκπομπή του Alpha, συζητήθηκαν το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή το «Πρωινό». Το ρεπορτάζ της εκπομπής υποστήριξε, ανάμεσα σε άλλα, ότι το πουλί που ακούστηκε «πρόδωσε» την κλήση.

Μάλιστα νέα μάρτυρας υποστηρίζει ότι η Ρούλα και η αδερφή της, Δήμητρα Πισπιρίγκου κρυβόντουσαν πίσω από την μυστηριώδη κλήση.

Το ρεπορτάζ συνεχίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 15/4 στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όταν ο Πέτρος Κουσουλός γνωστοποίησε πως «Την 15η Μαρτίου 2022 στις 9:21 το πρωί πραγματοποιήθηκε 11λεπτη κλήση από το κινητό τηλέφωνο της Ρούλας Πισπιρίγκου στο τηλέφωνο της δημοσιογράφου Γιώτας Κηπουρού».

Ενώ ο γνωστός δημοσιογράφος τονίζει ότι η μητέρα της συντρόφου του Μάνου δεν γνωρίζει τη σχέση της κόρης της με τον 30χρονο.

Το τι ακριβώς συνέβη αναμένεται να επιβεβαιωθεί από την ίδια τη δημοσιογράφο την Γιώτα Κηπουρού.

«Οι εκφράσεις της Ρούλας μοιάζουν με εκείνες του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου»

Από το πρωί της Παρασκευής 15/4, η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έχει βάλει στο επίκεντρο την υπόθεση της Πάτρας και την συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου. Μάλιστα καλεσμένος στην εκπομπή ήταν και ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, ο οποίος ανέλυσε την συμπεριφορά της 33χρονης.

Μάλιστα ο γνωστός ψυχίατρος έδωσε μία άλλη διάσταση στις φωτογραφίες της κατηγορούμενης μέσα από την φυλακή, συγκρίνοντάς την με την στάση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

«Βάλτε δίπλα δίπλα τις φωτογραφίες της Ρούλας από τη σύλληψη με αυτήν του Μπάμπη στο δικαστήριο όπου δήλωσε ότι είναι έγγαμος και χήρος ξεχνώντας να μας πει ότι είναι καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, να δείτε πόσο μοιάζουν οι εκφράσεις του προσώπου.

Βλέπω μία γυναίκα απαθή, ψύχραιμη, ψυχρή. Άκουσα τη συνέντευξή της, είναι σαν να μιλάει για μια άλλη ιστορία».