Πάτρα: Εξέλιξη «φωτιά» - Από το email του Μάνου Δασκαλάκη γίνονταν οι αναζητήσεις κεταμίνης στο tablet

Το ανακοίνωσαν στο Πρωινό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Εξέλιξη «φωτιά» - Από το email του Μάνου Δασκαλάκη γίνονταν οι αναζητήσεις κεταμίνης στο tablet

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας, καθώς όλο και νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας που φέρνουν τα πάνω κάτω. Εδώ και λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έψαχνε ναρκωτικές ουσίες, πριν ακόμα την αρρώστια της Τζωρτζίνας.

Η ανατροπή στην υπόθεση της Πάτρας από το Πρωινό

Ωστόσο η εκπομπή «Πρωινό» έκανε μία νέα τεράστια αποκάλυψη. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, μια φωτογραφία από την κάρτα ανεργίας του Μάνου Δασκαλάκη στον ΟΑΕΔ αναγράφει ένα email με τον κωδικό όνομα «τανάλιας».

Το email αυτό λοιπόν είναι του Μάνου Δασκαλάκη, όμως η σημαντική πληροφορία δεν είναι αυτή. Το email αυτό είναι συνδεδεμένο στο tablet της Τζωρτζίνας από όπου έγιναν αναζητήσεις για φάρμακα, κεταμίνη, κ.ο.κ.

Σημειώνεται ότι ο Μάνος Δασκαλάκης στην κατάθεσή του στην ανακρίτρια ρωτήθηκε γι’ αυτό και απάντησε πως η ίδια η Ρούλα έφτιαχνε μόνη της τα emails με τα οποία συνδεόταν σε συσκευές και τα χρησιμοποιούσε σε δημόσιες υπηρεσίες κλπ.

Από την άλλη η 33χρονη είπε στη Σίσσυ Χρηστίδου πως και ο Μάνος χρησιμοποιούσε tablets και κινητά όσο βρισκόταν σπίτι και όσο νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα.

Άρα δημιουργείται το ερώτημα για το ποιος από τους δύο γονείς έψαχνε τις ναρκωτικές ουσίες στο tablet.

«Ο Μάνος άλλα δήλωσε ενώπιον της ανακρίτριας, έγιναν πολλά...»

Οι εξελίξεις αναφορικά με την τραγωδία στην Πάτρα είναι άκρως καταιγιστικές καθώς ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια. Πιο συγκεκριμένα, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο αλλά δεν δίστασε να ρίξει και τα "καρφιά" για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Ο καθένας μιλάει για τον εαυτό του. Η μεν Ρούλα αυτή τη στιγμή φέρεται ως κατηγορούμενη και είναι στον Κορυδαλλό, ο δε Μάνος είναι έξω. Κάνει τις δηλώσεις αυτές τις οποίες κάνει, οι περισσότερες των οποίων είναι αντιφατικές σε σχέση με την πρώτη κοινή συνέντευξη που έδωσε με τη Ρούλα.

Επιλέγει τον δικό του δρόμο. Αυτός ξέρει πάρα πολύ καλά τον λόγο. Όπως έχω πει καθ’ επανάληψη και έχω γίνει βαρετός, άλλα πράγματα όμως κατέθεσε ενώπιον της ανακρίτριας. Εκεί τη στηρίζει πλήρως. Και να πάω όμως και στον θάνατο του βρέφους που έγινε στο σπίτι. Εδώ δεν μας τα λέει καλά.

Ούτε ο Μάνος μας τα λέει καλά, ούτε η Ρούλα μας τα λέει καλά. Αφού διαπίστωσαν ότι το παιδί είναι νεκρό, από ό,τι οι ίδιοι δηλώσαν, το πρώτο πράγμα που έκαναν εκείνη τη στιγμή δεν ήταν να ενημερώσουν το ΕΚΑΒ να πάει στο σπίτι. Ενημέρωσαν τον Μάνο. Στη συνέχεια πήγε το ΕΚΑΒ. Έγιναν πάρα πολλά λάθη, γιατί γνωρίζουμε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μεταφέρονται οι νεκροί με το ΕΚΑΒ, κάτι το οποίο έγινε εκεί.

Που έγινε αυτοψία από ποιους έγινε αυτοψία στο σπίτι για να διαπιστωθούν οι συνθήκες; Ήταν ένα παιδί πλέον τελειωμένο εκεί. Αυτά δεν έγιναν. Οι ίδιοι δήλωσαν κάποια πράγματα στην αρχή, οι ίδιοι τα γυρίζουν τώρα και ο καθένας λέει τα δικά του. Τον λόγο τον γνωρίζουν πάρα πολύ καλά οι δυο τους. Όπως εδώ βλέπουμε αντιφάσεις για τον θάνατο αυτού του άμοιρου βρέφους το ίδιο θα δούμε και τους υπόλοιπους θανάτους….

Διαφωνίες βλέπουμε και για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Έχουν βαλθεί να τρελάνουν την Ελληνική κοινωνία; Δεν ξέρω!. Επιμένω ότι καλό θα είναι να γίνει ένα τεστ DNA. Όταν η ίδιοι εμφανίστηκαν την πρώτη φορά σαν ένα ωραίο αγαπημένο ζευγαράκι και στην πορεία είδαμε ότι έχουμε σοβαρά προβλήματα, είδαμε εξωσυζυγικές σχέσεις και τα λοιπά, γιατί να μη γίνει λοιπόν και ένα test DNA;

Ένα τεστ πατρότητας. Για να δούμε, τι συμβαίνει εκεί πέρα; Μήπως υπάρχουν και άλλα πράγματα τα οποία -προφανώς- μπορεί να μην γνωρίζει κάποιος από τους δύο. Να λάμψει η αλήθεια προς όλες τις κατευθύνσεις. Αυτό θα ωφελήσει και τους ίδιους».