Πάτρα: «Με απειλούσε όταν της είπα να χωρίσουμε» - Νέα αποκάλυψη πρώην συντρόφου της Ρούλας

«Έβαζα το χέρι μου στη φωτιά ότι ο Μάνος δεν εμπλέκεται σε αυτό! Πλέον δεν το βάζω»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Με απειλούσε όταν της είπα να χωρίσουμε» - Νέα αποκάλυψη πρώην συντρόφου της Ρούλας

Πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι η 33χρονη κατηγορούμενη τον απειλούσε, όταν της ζήτησε να χωρίσουν, ενώ την ίδια ώρα αποκαλύφθηκε πως πράγματι αναζητούσε ναρκωτικές ουσίες στο διαδίκτυο.

Η αποκάλυψη πρώην συντρόφου της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Μετά τη σύλληψη της κατηγορούμενης μου ζήτησε συγγνώμη για ένα δημοσίευμα που είχα κάνει. Ο Μάνος τη θεωρεί ένοχη την 33χρονη και μέχρι πριν από δύο εβδομάδες, έβαζα το χέρι μου στη φωτιά ότι ο Μάνος δεν εμπλέκεται σε αυτό. Πλέον δεν το βάζω.

Με την κατηγορουμένη τα είχαμε πριν τον Μάνο. Φερόταν στη σχέση λίγο περίεργα η Ρούλα. Όταν ήρθε η στιγμή να χωρίσουμε μετά από δύο, δυόμιση μήνες, γύρισε και μου είπε αν είμαι σίγουρος πως θέλει να χωρίσουμε. Τότε της είπα ναι και μου είπε ότι θα πιάσει τον τάδε και θα του πει πράγματα που της έχω εμπιστευτεί. Και τότε τη ρώτησα αν με εκβιάζει και μου απάντησε «δεν σε εκβιάζω, σε προειδοποιώ».

Για την Τζωρτζίνα είπε: «Ήταν ένα παιδί πολύ δραστήριο, θα ερχόταν να σε έπαιρνε αγκαλιά, θα σου μίλαγε», ενώ στην κηδεία της 9χρονης υπογράμμισε πως πρώτα είχε έρθει η σορός του παιδιού και μετά η 33χρονη μητέρα. «Μετά από 10 με 20 λεπτά εμφανίστηκε η Ρούλα. Δεν την έλεγες και κλαμένη, ήταν λες και ερχόταν τυπική επίσκεψη».

Εχω ψάξει θανατηφόρες ουσίες, δεν ήξερα τι είναι κεταμίνη...

Η ίδια η Πισπιρίγκου, πάντως, σε συνέντευξή της στο Mega και τη Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από τη φυλακή, συνέχισε να επιμένει ότι είναι αθώα, αλλά και ότι η κεταμίνη υπήρχε στο βαλιτσάκι των γιατρών, υποστηρίζοντας -παρά τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας- ότι έψαξε την κεταμίνη αφότου έμαθε ότι κατηγορείται.

«Έχω πει στην ομολογία μου πως την εξηγώ την κεταμίνη. Εγώ δεν την ήξερα την ουσία αυτή. Πρόσβαση δεν έχω πουθενά και αυτό φαίνεται σιγά- σιγά και θα φανεί μέχρι το τέλος της υπόθεσης, εγώ δεν έχω πρόσβαση και η κεταμίνη απ’ ό,τι είδα και από τις απαντήσεις του «Παίδων» στη δικογραφία και αυτά, είναι στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ που κατέβηκαν να διασωληνώσουν το παιδί», είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Παραδέχθηκε, δε, ότι έχει αναζητήσει θανατηφόρες ουσίες, καθώς έψαξε για μια νέα αναισθητική ουσία που δόθηκε στο παιδί. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως έψαξε την ουσία φαινοβαρβιτόλη που είχε χορηγηθεί στην Τζωρτζίνα και μάλιστα από το κινητό της.