Πάτρα: Η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη επιβεβαιώνει ότι η Ρούλα βρισκόταν πίσω από τα 2 μυστηριώδη τηλεφωνήματα

Η νέα αποκάλυψη του Βασίλη Λαμπρόπουλου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη επιβεβαιώνει ότι η Ρούλα βρισκόταν πίσω από τα 2 μυστηριώδη τηλεφωνήματα

Μία νέα αποκάλυψη έκανε το βράδυ της Δευτέρας (18/4) ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega σχετικά με τα δύο μυστηριώδη τηλεφωνήματα που σημειώθηκαν στην εκπομπή T-Live για την υπόθεση της Πάτρας.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία η φωνή πίσω από ανώνυμα τηλεφωνήματα που δεχόταν δημοσιογράφος, και έβαζαν τον Μάνο Δασκαλάκη στο «κάδρο» των υπόπτων βρισκόταν η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Τι συνέβη με τα δύο τηλεφωνήματα τα οποία χρεώνουν στη Ρούλα Πισπιρίγκου

Τα δύο περιστατικά συνέβησαν στις 15 και 25 Μαρτίου του 2022, όταν μία μυστυριώδης γυναίκα τηλεφωνεί σε τηλεοπτική εκπομπή και με αλλοιωμένη φωνή λέει χαρακτηριστικά ότι επιρρίπτει την ευθύνη για τη δολοφονία των τριών παιδιών στον Μάνο Δασκαλάκη. «Γιατί αυτός ξέρει τι απέγιναν τα παιδιά του», «Σώστε τη ψυχή των παιδιών αυτών» φέρεται να έλεγε η γυναίκα στο τηλέφωνο.

Τις πληροφορίες αυτές επιβεβαιώνει η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη που με βεβαιότητα δηλώνει πως η φωνή είναι της 33χρονης κατηγορούμενης.

Οι αστυνομικές Αρχές δηλώνουν πως μπορεί να επιβεβαιωθεί αυτό μέσω έρευνας στα αστυνομικά εργαστήρια παρά την αλλοίωση της φωνής.

Σημειώνεται πως εκείνη την περίοδο, ο Μάνος Δασκαλάκης υπερασπιζόταν τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ωστόσο φέρεται να είχε πει σε οικείους του πως μπορεί να το κάνει σε ορισμένα σημεία αναφορικά με την Τζωρτζίνα και όχι στο σύνολο της υπόθεσης, καθώς ο ίδιος ήταν απών σε πολλές στιγμές.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου διάβαζε στο διαδίκτυο το «Εγχειρίδιο Επείγουσας Ιατρικής»

Λίγο καιρό μετά την ανάσυρση του τάμπλετ από τον τάφο της 9χρονης Τζωρτζίνας, έρχονται στην επιφάνεια όλο και περισσότερες πληροφορίες για τις αναζητήσεις που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο.

Όπως όλα δείχνουν, η κατηγορούμενη αναζητούσε ναρκωτικές ουσίες (δείτε εδώ αναλυτικά τι έψαχνε) και όχι μόνο!

Φαίνεται από τα στοιχεία που έχουν προκύψει, η 33χρονη είχε βρει βιβλία εξειδικευμένα για την αναισθησιολογία. Ένα από αυτά, είναι το «Εγχειρίδιο Επείγουσας Ιατρικής».

Μιλώντας στο Mega, η Γεωργία Βασιλειάδου, ιδιοκτήτρια εκδοτικού οίκου, σημειώνει πως πρόκειται για ένα καινούργιο βιβλίο που έχει κυκλοφορήσει τον προηγούμενο μήνα.

«Ωστόσο, στο διαδίκτυο προϋπήρχαν αποσπάσματά του. Απευθύνεται περισσότερο στο ιατρικό κοινό, φοιτητές και ιατρούς», προσθέτει.

Όπως σημειώνει η κ. Βασιλειάδου, «δεν απευθύνονται στο εκλαϊκευμένο κοινό, δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τι ακριβώς περιγράφουν».