Πάτρα: «Η Ρούλα είχε τον Μάνο σούζα δίπλα της» - Καταπέλτης ο φίλος της Πισπιρίγκου

Μίλησε στον αέρα του Πρωινού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Η Ρούλα είχε τον Μάνο σούζα δίπλα της» - Καταπέλτης ο φίλος της Πισπιρίγκου

Δεν έχει τελειωμό το θρίλερ για την υπόθεση της Πάτρας, καθώς οι μαρτυρίες και τα ευρήματα που αφορούν το ζεύγος Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη όλο και πληθαίνουν. Μάλιστα το πρωί της Μεγάλης Τρίτης 19/4 στο «Πρωινό» μίλησε η γειτόνισσά τους, η οποία αποκάλυψε τι έγινε την μέρα που πέθανε η Ίριδα. (Δείτε εδώ την μαρτυρία).

Φίλος της Ρούλας Πισπιρίγκου καίει τον Μάνο Δασκαλάκη

Ωστόσο στο «Πρωινό» μίλησε σήμερα ακόμα ένα κοντινό πρόσωπο της οικογένειας. Πρόκειται για έναν φίλο της 33χρονης κατηγορούμενης, ο οποίος σχολίασε δημόσια την επίμαχη συνέντευξη του Μάνου στην Αγγελική Νικολούλη.

Στη συνέντευξη ο Μάνος είχε διευκρινίσει πως δεν ήταν ερωτευμένος μαζί της, με τον φίλο της να διαψεύδει τα λεγόμενα του, υποστηρίζοντας πως ο 30χρονος «στις αρχές ήταν πάρα πολύ ερωτευμένος μαζί της, ενώ κι εκείνη τον είχε συνεχώς «σούζα» δίπλα της».

Ο Κατερινόπουλος "άδειασε" τον Μάνο - «Σε πέντε χρόνια δούλεψε...»

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τους γονείς των τριών παιδιών από την Πάτρα έρχονται καθημερινά στο «φως». Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, κατέρριψε τον ισχυρισμό του Μάνου Δασκαλάκη ότι δούλευε πολλές ώρες την ημέρα και δεν αφιέρωνε όσο χρόνο θα ήθελε στα παιδιά του.

Τα οικονομικά στοιχεία των γονέων των τριών παιδιών από την Πάτρα μαρτυρούν άγνωστες πτυχές για τη ζωή της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Πολλά από αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μάλιστα, καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς τους σχετικά με το πώς ζούσαν... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr