Τραγωδία Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει στην αίτηση αποφυλάκισης της

Πότε θα καταθέσει στην ανακρίτρια η οικογένειά της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει στην αίτηση αποφυλάκισης της

Η υπόθεση στην Πάτρα και οι εξελίξεις, που έρχονται στο φως σχετικά με αυτή δεν έχουν τελειωμό καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου εξακολουθεί να προκαλεί ακόμα και μέσα από τη φυλακή. Ειδικά η τελευταία συνέντευξη, που παραχώρησε η γυναίκα από τον Κορυδαλλό προκάλεσε εντάσεις και ενόχληση σε πολλά από τα πάνελ, που τη σχολιάζουν.

Τελευταίες εξελίξεις γύρω από το όνομα της σύμφωνα με το Super Kατερίνα θέλουν να επιμένει στην επιθυμία της να αποφυλακιστεί και μάλιστα προχωράει όλες τις διαδικασίες για αυτήν. Αναμφίβολα το μέλλον της θα επηρεαστεί από τις επόμενες καταθέσεις, που αναμένεται να δώσει στην ανακρίτρια η ίδια και η οικογένεια της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει στο αίτημα αποφυλάκισης

Η Ρούλα Πισπιρίγκου διάβαζε στο διαδίκτυο το «Εγχειρίδιο Επείγουσας Ιατρικής»

Λίγο καιρό μετά την ανάσυρση του τάμπλετ από τον τάφο της 9χρονης Τζωρτζίνας, έρχονται στην επιφάνεια όλο και περισσότερες πληροφορίες για τις αναζητήσεις που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο.

Όπως όλα δείχνουν, η κατηγορούμενη αναζητούσε ναρκωτικές ουσίες (δείτε εδώ αναλυτικά τι έψαχνε) και όχι μόνο!

Φαίνεται από τα στοιχεία που έχουν προκύψει, η 33χρονη είχε βρει βιβλία εξειδικευμένα για την αναισθησιολογία.Ένα από αυτά, είναι το «Εγχειρίδιο Επείγουσας Ιατρικής».

Μιλώντας στο Mega, η Γεωργία Βασιλειάδου, ιδιοκτήτρια εκδοτικού οίκου, σημειώνει πως πρόκειται για ένα καινούργιο βιβλίο που έχει κυκλοφορήσει τον προηγούμενο μήνα.

«Ωστόσο, στο διαδίκτυο προϋπήρχαν αποσπάσματά του. Απευθύνεται περισσότερο στο ιατρικό κοινό, φοιτητές και ιατρούς», προσθέτει.

Όπως σημειώνει η κ. Βασιλειάδου, «δεν απευθύνονται στο εκλαϊκευμένο κοινό, δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τι ακριβώς περιγράφουν».