«Αφήστε τον χαμό της μητέρας μου...» - Η απάντηση «καταπέλτης» από την Σίσσυ Χρηστίδου

Ο χρήστης του Twitter που εξόργισε την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Αφήστε τον χαμό της μητέρας μου...» - Η απάντηση «καταπέλτης» από την Σίσσυ Χρηστίδου

Καθημερινά κανάλια και εκπομπές είναι στρέφονται γύρω από την υπόθεση της Πάτρας, καθώς πρόκειται για μία από τις υποθέσεις που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, με την αγριότητα του εγκλήματος. Ωστόσο ορισμένες φορές τα όρια των τηλεθεατών θολώνουν.

Η συνέντευξη της Ρούλας στην Σίσσυ Χρηστίδου που ξεσήκωσε το Twitter

Η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου την Κυριακή 17/4 μίλησε, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και Πάλι». (Δείτε εδώ τις δηλώσεις της κατηγορούμενης)

Η συνέντευξη έφερε πληθώρα αντιδράσεων στα social media, ενώ δεν έλειψαν και αρνητικά σχόλια για την ίδια τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Συγκεκριμένα, ένας χρήστης του Twitter σχολίασε: «Η εν λόγω κυρία είχε ζητήσει από τους δημοσιογράφους όταν πέθανε η μητέρα της να τη σεβαστούν. Και πολύ καλά έκανε. Τώρα εκείνη και το σινάφι της έχουν κάνει σαπουνόπερα το θάνατο 3 παιδιών. Δεν τους αντέχω άλλο πραγματικά».

Αυτό το σχόλιο δεν άφησε αναπάντητο η παρουσιάστρια η οποία του έγραψε: «Αφήστε παρακαλώ θερμά, τον χαμό της μητέρας μου, έξω από την εμπάθειά σας στο πρόσωπό μου».

Υπενθυμίζεται πως η μητέρα της Σίσσυς Χρηστίδου, πριν από τρεις μήνες περίπου έφυγε από τη ζωή, μετά από μία δύσκολη μάχη με τον καρκίνο.

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Μυστήριο γύρω από το πρόσωπο που στηρίζει την Πισπιρίγκου στη φυλακή

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έδωσε το στίγμα της ακόμα και μέσα από τη φυλακή, όπου και κρατείται προσωρινά καθώς παραχώρησε μια συνέντευξη στην Σίσσυ Χρηστίδου. Γενικότερα τα όσα είπε η κατηγορούμενη και ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχολιάστηκαν επικριτικά από πολλούς, όπως και από τον Τσουρό.

Την Τρίτη 19/4 η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα σχολίασε τα λεγόμενα της μητέρας καθώς έγινε γνωστό πως τα άτομα, που τη στηρίζουν σε όλη αυτή τη δοκιμασία είναι αρκετά και μεταξύ όλων αυτών η Ρούλα θέλησε να τονίσει, πως υπάρχει ένας σημαντικός άντρας.

«Επικοινωνία έχω με την οικογένειά μου και όλο το συγγενικό μου περιβάλλον, μέχρι και με αυτούς που δεν είχα, έχω τώρα. Είναι οι κουμπάρες και οι φίλες της αδερφής μου και δύο τρεις φίλοι δικοί μου, άντρες και ένα συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο με στήριξε, λίγο μετά όταν άρχισε όλη αυτή η δημοσιότητα.

Ένα άτομο που με στήριξε πάρα πολύ και με στηρίζει ακόμα» ανέφερε η Ρούλα Πισπιρίγκου.