Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα είχε ξανακάνει σπασμούς στο...» - Το λάθος που ''καίει'' την Ρούλα Πισπιρίγκου

«Μαμά γιατί τρέμω;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα είχε ξανακάνει σπασμούς στο...» - Το λάθος που ''καίει'' την Ρούλα Πισπιρίγκου

Μια νέα μαρτυρία ήρθε στο φως μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star την Τρίτη 19/4 σχετικά με την κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου. Η δημοσιογράφος Τσούλα Παπανικολάου μετέφερε μέσα από το ρεπορτάζ της, όσα θυμάται η γιατρός που παρακολουθούσε την Τζωρτζίνα.

Έχει γινεί γνωστό, πως το παιδί πέθανε από υπερβολική δόση κεταμίνης και έτσι ερευνάται η χορήγηση της ουσίας αλλά και η προμήθεια αυτής. Έτσι λοιπόν καταθέτουν οι γιατροί, οι οποίοι αρνούνται κατηγορηματικά, την οποιαδήποτε σχέση με το φάρμακο αυτό.

Η Πισπιρίγκου από τη φυλακή ωστόσο, εξακολουθεί να αρνείται την ενοχή της και ζητάει να σπάσουν τη σιωπή τους το νοσηλευτικό προσωπικό για να διαλευκανθεί η υπόθεση.

To λάθος που καίει τη Ρούλα Πισπιρίγκου

«Μου είπε ότι η Τζωρτζίνα είχε ξανακάνει σπασμούς στο σπίτι τους στην Πάτρα και εξαιτίας αυτών των σπασμών πήγαν στο νοσοκομείο, όπου έπαθε η Τζωρτζίνα την ανακοπή. Όταν της ζήτησα να μου περιγράψει τη φύση του επεισοδίου, μου απάντησε ότι η Τζωρτζίνα έτρεμε και της είπε "μαμά κοίτα πως τρέμω.

Γιατί τρέμω; Δεδομένου ότι αυτό δε συνιστά σπασμούς, γιατί σε γενικευμένους σπασμούς ο ασθενής δεν έχει επικοινωνία, ζήτησα να μου διευκρινίσει αν όντως το παιδί είχε επικοινωνία κατά το αναφερόμενο επεισόδιο σπασμών. Τότε, η μητέρα μου απάντησε πως αρχικά είχε επικοινωνία, την οποία στη συνέχεια απώλεσε» ανέφερε η παιδίατρος, Σταυρούλα Μπούντα, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου.

Πάτρα: "Πάντα υπάρχει μια κ@@@λα που..." - Οι αναρτήσεις που "καίνε" την Πισπιρίγκου

“Όταν θα ανεβάζετε ένα άρθρο να λέτε και πράγματα που ισχύουν. Η Μαλένα δεν έκανε χημειοθεραπεία στην Πάτρα, έκανε μια χημειοθεραπεία στο Ελπίδα και μετά από 23 ώρες έφυγε. Το μωρό έχει αιτία “αγενεσία του φλεβόκομβου”. Τίποτα δεν είναι αδιακρίνιστο και η Τζωρτζίνα είχε επιπλοκή στην ήδη επιβαρυμένη υγεία της. Και για να προλάβω αυτούς που θα πουν ότι δεν έχω τι να κάνω και ασχολούμαι με το φμπ, θα απαντήσω, ναι δεν έχω, δεν μου έμεινε τίποτα άλλο, τα έχασα όλα”...

Με συνεχόμενες και απανωτές αναρτήσεις στα social –όπως αυτή- λίγο πριν από τη σύλληψή της, η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου, συνομιλεί με τον κόσμο και δεν σταματά να δίνει λεπτομέρειες για κάθε δραστηριότητα της ζωής της, της ολέθριας σχέσης της με τον Μάνο Δασκαλάκη και των προβλημάτων που αντιμετώπιζαν σαν ζευγάρι, αλλά και να τσακώνεται δείχνοντας το σκληρό πρόσωπό της ενίοτε με όποιον της έφερνε αντίρρηση. Μαζέψαμε όλες τις αναρτήσεις που την “καίνε” και που είδαν το φως της δημοσιότητας και σας τις παραθέτουμε χωρίς πολλά λόγια...

Από την Αρετή Σιδέρη για το περιοδικό YOU