Σημαντική ενημέρωση από τα Lidl λίγο πριν την Κυριακή του Πάσχα - Αφορά τους καταναλωτές

Μεγάλες προσφορές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σημαντική ενημέρωση από τα Lidl λίγο πριν την Κυριακή του Πάσχα - Αφορά τους καταναλωτές

Σημαντική ενημέρωση έκαναν τα Lidl μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους και αφορά όλους τους καταναλωτές. Συγκεκριμένα, λίγο πριν την Κυριακή του Πάσχα σε όλα τα καταστήματα τους βάζουν σούπερ προσφορές σε πολλά προϊόντα.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, όπως κάθε εβδομάδα, ανακοίνωσε τις προσφορές που θα τρέξουν από αύριο Πέμπτη 21/4. Ο κάθε πολίτης θα μπορεί να βρίσκει στα ράφια, προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές.

Τα Lidl προσπαθούν όσο μπορούν να βρίσκονται στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν ανάγκη, ειδικά αυτή την περίοδο που οι τιμές ορισμένων τροφίμων έχουν αυξηθεί. Μάλιστα, τρέχει ένας σούπερ διαγωνισμό μέχρι τις 23 Απριλίου και μπορείτε να κερδίσετε λεφτά.

Μερικές από τις προσφορές των lidl

Lidl προσφορές Πέμπτη 21/4

Ρίγη συγκίνησης με το βίντεο των Lidl για το Πάσχα

H Lidl Ελλάς γνωρίζει ότι η συναισθηματική σύνδεση με τους καταναλωτές είναι σημαντική για αυτό και επιθυμεί με κάθε της καμπάνια να έρχεται ακόμη πιο κοντά και να συνδέει το brand Lidl με κάτι ευχάριστο, με κάτι που γεμίζει και φέρνει θαλπωρή σε όλα τα σπίτια. Το συναίσθημα είναι λοιπόν το βασικό χαρακτηριστικό στο οποία εστιάζει και η πασχαλινή καμπάνια της εταιρείας αυτές τις γιορτές.

Το φετινό Πάσχα προβλέπεται να είναι όπως αυτά που αγαπήσαμε, αυτά που νοσταλγήσαμε και που περιμέναμε τα τελευταία χρόνια με λαχτάρα. Μεγάλα οικογενειακά τραπέζια, παραδοσιακά πιάτα, κόκκινα αυγά, τσουρέκια, χαμόγελα και ευχές αγάπης. Αυτά θέλει να τονίσει η Lidl Ελλάς μέσα από τη διαφημιστική της καμπάνια, υπενθυμίζοντας ότι το Πάσχα είναι συναίσθημα.

Η Lidl Ελλάς είναι έτοιμη να «στρώσει» το πασχαλινό τραπέζι, ώστε κάθε σπίτι να μπορεί να πλημμυρίσει με τις μυρωδιές, τις γεύσεις και τις υφές, που συνθέτουν το συναίσθημα αυτής της γιορτής.

Με την υποστήριξη της διαφημιστικής εταιρείας Gnomi Integrated Communications, της εταιρίας παραγωγής Cube productions και τον Χρήστο Κανάκη στη σκηνοθεσία, δημιουργήθηκαν εικόνες γεμάτες συναίσθημα για το φετινό Πάσχα.

TAGS