Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ DNA - Η αποκάλυψη "βόμβα" του Πέτρου Κουσουλού

Η αποκάλυψη που ίσως ανατρέψει τα πάντα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ DNA - Η αποκάλυψη

Το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης 20/4 στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, ο Πέτρος Κουσουλός προχώρησε σε μία ακόμα αποκάλυψη βόμβα καθώς ανέφερε πως ο Μάνος Δασκαλάκης σκοπεύει να ζητήσει τεστ DNA για να διαπιστωθεί αν είναι ο πατέρας της Μαλένας και της Ίριδας, κάτι που είχε προτείνει ήδη και ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Η αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια συζήτησης για τον γονιδιακό έλεγχο που είχε ζητηθεί να γίνει μετά τους θανάτους των δύο παιδιών και όπως αναφέρθηκε είχε ζητηθεί από πολύ νωρίς να γίνει γονιδιακός έλεγχος για τα γονίδια του αιφνίδιου θανάτου από τον διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου του Ρίου, Α. Ηλιάδη.

Η αποκάλυψη του Κουσουλού για τα τεστ DNA

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Πέτρο Κουσουλό, ο γονιδιακός αυτός έλεγχος δε θα έχει καμία αξία, καθώς, όπως είπε, ενδέχεται να αποδειχθεί ότι τα δύο παιδιά δεν είναι του Μάνου Δασκαλάκη.

«Στο τέλος της διαδικασίας όλης αυτής, ενδεχομένως να αποδειχθεί ότι τα δύο παιδιά δεν είναι του Δασκαλάκη. Σας είπα κάτι πολύ συγκεκριμένο και χθες. Σας είπα ότι όταν τελειώσει όλη αυτή η διαδικασία θα ζητηθεί από τον Μάνο Δασκαλάκη να πραγματοποιηθεί τεστ DNA», είπε ο κ. Κουσουλός.

Πρόταση για να διεξαχθεί τεστ πατρότητας έχει κάνει πολλές φορές τις προηγούμενες μέρες και ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θ. Κατερινόπουλος, τονίζοντας πως θα συνεισφέρει και στις έρευνες για τους θανάτους των τριών παιδιών.

Η αποκάλυψη του Κουσουλού για την σχέση του Δασκαλάκη

Τις δηλώσεις που παραχώρησε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασαν το μεσημέρι της Δευτέρας 18/4 στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα. Μεταξύ άλλων, η κατηγορούμενη αποκάλυψε πως ο Μάνος Δασκαλάκης της είχε ορκιστεί ότι δεν έχει σχέση.

Ο Πέτρος Κουσουλός λοιπόν προέβη σε αποκαλύψεις για την τωρινή σύντροφο του Μάνου Δασκαλάκη.

«Ο Μάνος μου έχει παραδεχτεί την τωρινή του σχέση. Υπάρχει συγκεκριμένο πρόβλημα σε ότι αφορά αυτή τη σχέση. Αυτό τουλάχιστον μου έχει μεταφέρει ο κύριος Δασκαλάκης. Η μητέρα της κοπέλας που ειναι τώρα δεν το γνωρίζει. Ο Μάνος δεν γύρισε σπίτι επειδή τα ξαναβρήκε με τη Ρούλα.

Είχε γυρίσει λόγω της ανακοπής της Τζωρτζίνας. Η τωρινή του σχέση ειναι μια παλιά γνωστή του, όπως μου έχει πει. Δεν τον ρώτησα αν ήταν μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Αυτό που παραδέχτηκε ειναι ότι ζει στην Αθήνα με μια κοπέλα και έχουν σχέση κανονική» αποκάλυψε ο Πέτρος Κουσουλός.