Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα έπρεπε να φιμωθεί γιατί είδε τι συνέβη με την Ίριδα»

Το σχόλιο - «καταπέλτης» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα έπρεπε να φιμωθεί γιατί είδε τι συνέβη με την Ίριδα»

Στην εκπομπή Live News μίλησε το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης (20/4), ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Γιώργος Αναστασόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην υπόθεση της Πάτρας και στη Ρούλα Πισπιρίγκου, αποκαλύπτοντας πως προφανώς η Τζωρτζίνα είχε δει κάτι από τον θάνατο της Ίριδας.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αναστασόπουλου για την υπόθεση της Πάτρας και τη Ρούλα Πισπιρίγκου

«Ο Μάνος Δασκαλάκης ήθελε να είναι απαλλαγμένος από οτιδήποτε καινούριο στη ζωή του, ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου για τους δικούς της προφανείς λόγους».

Επιπλέον δήλωσε πως η Τζωρτζίνα ήταν ένα τετραπέρατο παιδί που τελικά αποδείχθηκε εξυπνότερη από τους γονείς της.

«Η Τζωρτζίνα είδε τι έγινε στην κούνια με την Ίριδα και μίλησε. Η Τζωρτζίνα μίλησε στο περιβάλλον της. Έπρεπε να φιμωθεί και φιμώθηκε στην πρώτη φάση, στη δεύτερη φάση βρέθηκε σε κώμα», είπε ο δημοσιογράφος.

Πάσχα στη φυλακή για τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Τι κάνει στο κελί της

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κρατείται απομονωμένη τις τελευταίες 15 ημέρες μέσα στο κελί, στον πρώτο όροφο της γυναικείας πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού, (δείτε εδώ τι ειπώθηκε για τις συνθήκες κράτησής της) θα περάσει το Πάσχα στις φυλακές και μέσα από πληροφορίες που μετέδωσε το Live News, βλέπουμε την καθημερινότητα της κρατούμενης στη νέα πραγματικότητα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Live News», Ρούλα Πισπιρίγκου είναι συνεργάσιμη. Αγαπημένα της βιβλία στις φυλακές οι νουβέλες που από την πρώτη μέρα ζήτησε να της φέρουν. Τρέφεται κυρίως με πράγματα από το κυλικείο τα οποία αγοράζει μιας και δεν της άρεσαν τα φαγητά της φυλακής. Κατά τα άλλα, περνά τον χρόνο της παρακολουθώντας εκπομπές στην τηλεόραση.

Λόγω των ημερών, η 33χρονη ρώτησε εάν θα μπορούσε να επισκεφθεί το εκκλησάκι των φυλακών, χωρίς, μέχρι στιγμής να έχει επίσημα ζητήσει κάτι τέτοιο, ώστε να μπορέσει, και αυτό, να το κάνει σε ώρα που δεν θα είναι παρόντες άλλοι κρατούμενοι.