Πάτρα: Απολύθηκε και επίσημα από τη δουλειά του ο Μάνος Δασκαλάκης

Η απόφαση επισημοποιήθηκε μετά τις έρευνες για τους θανάτους των παιδιών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Απολύθηκε και επίσημα από τη δουλειά του ο Μάνος Δασκαλάκης

Από την πρώτη στιγμή που συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίγκου, κυκλοφορούσε πολύ έντονα η φήμη πως ο Μάνος Δασκαλάκης απολύθηκε από τη δουλειά του, κάτι που τελικά έγινε επίσημο σήμερα (20/4), όπως μετέφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ο πατέρας των κοριτσιών εργαζόταν σε μία μεταφορική εταιρεία στην Πάτρα και όταν μετακόμισε στην Αθήνα πήρε μετάθεση.

Πλέον ωστόσο φαίνεται πως η εταιρεία πήρε την απόφαση να απολύσει τον Μάνο Δασκαλάκη μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις στην έρευνα για τους θανάτους των τριών κοριτσιών.

Πάσχα στη φυλακή για τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Τι κάνει στο κελί της

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κρατείται απομονωμένη τις τελευταίες 15 ημέρες μέσα στο κελί, στον πρώτο όροφο της γυναικείας πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού, (δείτε εδώ τι ειπώθηκε για τις συνθήκες κράτησής της) θα περάσει το Πάσχα στις φυλακές και μέσα από πληροφορίες που μετέδωσε το Live News, βλέπουμε την καθημερινότητα της κρατούμενης στη νέα πραγματικότητα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Live News», Ρούλα Πισπιρίγκου είναι συνεργάσιμη. Αγαπημένα της βιβλία στις φυλακές οι νουβέλες που από την πρώτη μέρα ζήτησε να της φέρουν. Τρέφεται κυρίως με πράγματα από το κυλικείο τα οποία αγοράζει μιας και δεν της άρεσαν τα φαγητά της φυλακής. Κατά τα άλλα, περνά τον χρόνο της παρακολουθώντας εκπομπές στην τηλεόραση.

Λόγω των ημερών, η 33χρονη ρώτησε εάν θα μπορούσε να επισκεφθεί το εκκλησάκι των φυλακών, χωρίς, μέχρι στιγμής να έχει επίσημα ζητήσει κάτι τέτοιο, ώστε να μπορέσει, και αυτό, να το κάνει σε ώρα που δεν θα είναι παρόντες άλλοι κρατούμενοι.