Για λίγες μόνο ώρες ακόμη - Σημαντική ανακοίνωση από την αλυσίδα των Lidl

Μην χάσετε τις προσφορές που τρέχουν σήμερα 23/4

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Για λίγες μόνο ώρες ακόμη - Σημαντική ανακοίνωση από την αλυσίδα των Lidl

Λίγο μετά την ανάκληση πασίγνωστου προϊόντος που τρώμε οι περισσότεροι και κυρίως τα παιδιά, τα Lidl έκαναν μια πολύ σημαντική ενημέρωση για προσφορές οι οποίες θα ισχύουν σήμερα Μεγάλο Σάββατο 23/4 και για λίγες μόνο ώρες.

Συγκεκριμένα, η γνωστή αλυσίδα όπως κάθε εβδομάδα, ανακοίνωσε τις προσφορές που τρέχουν σήμερα και ο κάθε πολίτης θα μπορεί να βρίσκει στα ράφια, προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές.

Οι προσφορές των Lidl για σήμερα 23/4

Τα Lidl προσπαθούν όσο μπορούν να βρίσκονται στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν ανάγκη, ειδικά αυτή την περίοδο που οι τιμές ορισμένων τροφίμων έχουν αυξηθεί.

Lidl προσφορές 23/4

Τι άλλο θα ισχύει επίσης μέχρι και σήμερα 23/4

Η Lidl Ελλάς αποδεικνύει έμπρακτα πώς δεν μένει ποτέ στάσιμη και εξελίσσεται συνεχώς με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Έτσι λοιπόν, 20 τυχεροί χρήστες της εφαρμογής θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μετρητά συνολικής αξίας 80.000 ευρώ.

Οι 20 νικητές που θα κληρωθούν θα λάβουν από 4.000 ευρώ μετρητά ο καθένας. Τρέξτε να προλάβετε επειδή ο διαγωνισμός λήγει στις 23/4.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό της Lidl Ελλάς είναι πολύ εύκολη και απλή. Σκανάροντας την ψηφιακή του κάρτα Lidl Plus στο ταμείο και με αγορές από 25 ευρώ και άνω, ο πελάτης λαμβάνει 1 συμμετοχή εντός της εφαρμογής. Συνεπώς, αγορές αξίας 25 ευρώ = 1 συμμετοχή, αγορές αξίας 50 ευρώ = 2 συμμετοχές, κ.ο.κ. Για παράδειγμα, εάν ένας πελάτης πραγματοποιήσει αγορές αξίας 55 ευρώ, θα λάβει 2 συμμετοχές, έτοιμες προς αποστολή (δηλαδή, 2 συμμετοχές από τα 50 ευρώ αγορών.

Τα επιπλέον 5 ευρώ δεν θα συνυπολογιστούν στην επόμενη αγορά του). Όσες περισσότερες συμμετοχές καταφέρετε να συγκεντρώσετε, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε στη μεγάλη κλήρωση. Οι συμμετοχές αποστέλλονται από τους ίδιους τους χρήστες μέσω της εφαρμογής Lidl Plus - δείτε και ποιο κατάστημα έχει κλείσει.

TAGS