Συμβόλαιο θανάτου Βοιωτία: «Γάζωσαν» με καλάσνικοφ γνωστό άνθρωπο της νύχτας

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συμβόλαιο θανάτου Βοιωτία: «Γάζωσαν» με καλάσνικοφ γνωστό άνθρωπο της νύχτας

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που βγήκαν στην επιφάνεια, γνωστός επιχειρηματίας της νύχτας βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του από καλάσνικοφ.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα πρόσωπο το οποίο και παλιότερα είχε απασχολήσει ιδιαίτερα τις ελληνικές Αρχές. Να τονίσουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει η ΕΡΤ υπάρχουν και δύο τραυματίες ημεδαποί, ηλικίας 22 και 45 ετών οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Από την άλλη, στην Τήνο σημειώθηκε ένα σοκαριστικό έγκλημα καθώς 93χρονος σκότωσε εν ψυχρώ 50χρονο.

Οι τελευταίες πληροφορίες για το συμβόλαιο θανάτου

Ποιος ήταν ο Γιάννης Σκαφτούρος ο οποίος δολοφονήθηκε;

Το όνομα του του Γιάννη Σκαφτούρου ήταν ανάμεσα σε εκείνα της ηγετικής ομάδας του εγχώριου οργανωμένου εγκλήματος. Οι Αρχές ασχολούνται μαζί του τα τελευταία περίπου 25 χρόνια καθώς είχε κατηγορηθεί για υποθέσεις απαγωγών, εκβιασμών, εκρήξεων και ένοπλων επιθέσεων.

Τον Ιούνιο του 2018 έγινε απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού. Αποφυλακίστηκε πριν από περίπου δύο χρόνια από τις ίδιες φυλακές. Μάλιστα, η τελευταία «συνάντησή» με αστυνομικούς έγινε το Φεβρουάριο του 2020 στη Γλυφάδα.

Εκεί σε τυχαίο έλεγχο που του έκαναν άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. διαπιστώθηκε ότι είχε πάνω του ένα πιστόλι που το κατείχε παράνομα, όπως και έναν ασύρματο συντονισμένο σε συχνότητα της Αστυνομίας.