Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στη Βοιωτία - Οι πρώτες δηλώσεις της κόρης του Σκαφτούρου

«Μην μας ενοχλείτε...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στη Βοιωτία - Οι πρώτες δηλώσεις της κόρης του Σκαφτούρου

Το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα 25/4 έγινε γνωστή η είδηση για το θάνατο του Γιάννη Σκαφτούρου στην περιοχή των Δερβενοχωρίων, μετά το σοκαριστικό έγκλημα της Τήνου. Ο άντρας βρισκόταν στην περιοχή της Βοιωτίας για να περάσει εκεί τις διακοπές του Πάσχα μαζί με την οικογένεια του.

Όπως ήταν επόμενο, τη στιγμή που έπεσαν οι πρώτες σφαίρες προς ξεκαθάρισμα λογαριασμών αφενός ο Σκαφτούρος έχασε τη ζωή του και αφετέρου οι κόρες και ο πεθερός του έζησαν το φρικτό γεγονός. Η μια εκ των δύο έκανε μια ανάρτηση στα social media, μεταφέροντας την πρώτη αίσθηση της οικογένειας.

Οι πρώτες δηλώσεις της κόρης του Γιάννη Σκαφτούρου μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του

«Εγώ είμαι καλά. Η αδερφή μου είναι αυτή που χτύπησε, όλα είναι αλήθεια. Μην μας ενοχλείτε. Ευχαριστούμε»,είπε η κόρη του με μια ανάρτηση στα social media.

Tο ιστορικό της υπόθεσης στη Βοιωτία

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που βγήκαν στην επιφάνεια, γνωστός επιχειρηματίας της νύχτας βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του από καλάσνικοφ.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα πρόσωπο το οποίο και παλιότερα είχε απασχολήσει ιδιαίτερα τις ελληνικές Αρχές. Να τονίσουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει η ΕΡΤ υπάρχουν και δύο τραυματίες ημεδαποί, ηλικίας 22 και 45 ετών οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.