Πάτρα: Έτοιμο το πόρισμα των ιατροδικαστών για Ίριδα και Μαλένα - Αποκαλύφθηκε στον αέρα του Αντ1

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής στην υπόθεση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Έτοιμο το πόρισμα των ιατροδικαστών για Ίριδα και Μαλένα - Αποκαλύφθηκε στον αέρα του Αντ1

Και μετά τις γιορτές του Πάσχα συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας και τον θάνατο των τριών παιδιών, να βγαίνουν στο φως καθημερινά και κάθε λίγο να έρχονται νέες λεπτομέρειες που προστίθενται στο παζλ. Το «Πρωινό» το πρωί της Τρίτης 26/4 προχώρησε σε μια νέα αποκάλυψη, με τον Γιώργο Λιάγκα ,ο οποίος αναφέρθηκε πως θα λάμβανε και αγωγή από τους γονείς, να παρουσιάζει την είδηση ως δικό του ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα στον αέρα του Πρωινού

Πιο συγκεκριμένα αποκάλυψε πως το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογρηά για τους θανάτους των Μαλένα και Ίριδα είναι έτοιμο, απλά δεν έχει ακόμη παραδοθεί. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που έχει κάνει ο ίδιος ο παρουσιαστής, ανέφερε πως το νέο αυτό πόρισμα ακυρώνει πλήρως τα αρχικά πορίσματα των ιατροδικαστών που είχαν αναλάβει τις υποθέσεις των δύο κοριτσιών.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε πολύ άσχημη φήμη στο ερωτικό κομμάτι»

Λίγο μετά την οικογενειακή τους φίλη, ακόμα ένας πρώην φίλος του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στην εκπομπή Πρωινό, με τον ίδιο να προχωρά σε μερικές προσωπικές αποκαλύψεις που ενόχλησαν έντονα την Φαίη Σκορδά.

«Κάτι είχα κάνει κι εγώ, ναι! Πριν τη σχέση της με τον Μάνο αλλά τα είχε με άλλους και τότε. Το έκανε συνέχεια η Ρούλα αυτό! Ε, στην αρχή ήθελε σχέση αλλά εγώ είχα καταλάβει ότι παίζει μπάλα με όλους και απλά το είδα σε τέτοια φάση εγώ, δεν το συνέχισα.

Η ερωτική ζωή της Ρούλας ήταν αυξημένη πολύ. Ο Μάνος ήταν ένα παιδί, πώς να το πω, χαζό, μαμούχαλο έτσι! Όπως τα βλέπεις τα βίντεο που περπατάει, έτσι! Ένα χαμένο πράγμα! Όταν κάνεις και μια σχέση στην Πάτρα και έχει πάει η άλλη με 80… ρε φίλε δε γίνεται να μην το μάθεις!

Οι αποκαλύψεις πρώην φίλου της Ρούλας Πισπιρίγκου

Γενικά στην Πάτρα είχε πολύ άσχημη φήμη επάνω στο ερωτικό κομμάτι. Τώρα ο Μάνος πως τα έφτιαξε μαζί της, δεν ξέρω…», είπε ο πρώην φίλος της.

Τότε, η Φαίη Σκορδά έγινε έξαλλη με αυτά που άκουγε και είπε «Αλήθεια τώρα; Δεν θα κατηγορήσουμε μια γυναίκα για τις σχέσεις που είχε. Να κατηγορήσουμε τότε και τους άντρες».