Τραγωδία Πάτρα: Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού όπου γυρίστηκε το video clip του Δασκαλάκη δέχεται απειλητικά μηνύματα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού όπου γυρίστηκε το video clip του Δασκαλάκη δέχεται απειλητικά μηνύματα

Οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές σχετικά με την τραγωδία στην Πάτρα καθώς ολοένα και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στην επιφάνεια καθώς το Πανελλήνιο παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα όλα όσα διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό.

Από την άλλη, έχουν προκληθεί έντονες αντιδράσεις στο διαδίκτυο αναφορικά με το video clip του Μάνου Δασκαλάκη, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2021.

Μάλιστα, κάποιοι χρήστες δεν δίστασαν να στείλουν οργισμένα μηνύματα τόσο στον Μάνο Δασκαλάκη όσο και στον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, ο οποίος είχε δώσει τον χώρο του για την οπτικοποίηση του κομματιού.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την τραγωδία στην Πάτρα

«Όλο αυτό δείχνει...» - Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατακεραυνώνει τον Μάνο Δασκαλάκη

Είναι συγκλονιστική η είδηση ότι ο Μάνος Δασκαλάκης ανέβασε στο YouTube, το video clip του τραγουδιού του, στο κανάλι της εταιρείας παραγωγής του, τη Μεγάλη Δευτέρα 18/4, την ώρα που η σύζυγός του, Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στη φυλακή για την δολοφονία της 9χρονης κόρης του.

Μπορεί το τραγούδι να κυκλοφόρησε πριν από περίπου ένα χρόνο, ωστόσο το timing να ανέβει ξανά το βιντεοκλίπ στο οποίο πρωταγωνιστεί ο κατά τα άλλα βαρυπενθών Μάνος Δασκαλάκης έχει προκαλέσει σάλο.

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο έχουν πάρει φωτιά και όλοι τείνουν να πιστεύουν ότι ο Μάνος αποζητά την δημοσιότητα, όσο τίποτα. Ακόμα και αν αυτή δεν είναι για καλό λόγο.

Μάλιστα ακόμα και καλλιτέχνες όπως η Ερασμία Μάνου, η κόρη της Σοφίας Βόσσου, άφησε το σχόλιό της κάτω από το βίντεο.

«Είναι στοιχεία ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος και η γυναίκα του δεν έχουν ένα επίπεδο για να δουν τα γεγονότα πραγματικά. Πιάνουν τον βουν εκ των κεράτων. Έχουμε αυτό το πράγμα; Ας το κάνουμε εμπόρευμα. Όλο αυτό δείχνει κακής ποιότητας άνθρωπο» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.