Πρωτομαγιά: Αναχωρούν και πάλι οι Αθηναίοι - Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί

Πότε σταματά ο απόπλους τον πλοίων

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρωτομαγιά: Αναχωρούν και πάλι οι Αθηναίοι - Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί

Η αυξημένη κίνηση έρχεται λόγω της εξόδου των εκδρομέων για διάφορα νησιά των Κυκλάδων και του Αιγαίου, καθώς η υποχρεωτική αργία της Πρωτομαγιάς για την Κυριακή 1η Μαΐου μεταφέρθηκε τη Δευτέρα 2 Μαΐου, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι εργαζόμενοι να έχουν τριήμερο. (Δείτε εδώ τι καιρό θα κάνει το τριήμερο)

Φεύγουν οι Αθηναίοι για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς

Το Λιμενικό Σώμα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση επιβατών και οχημάτων, ενώ καλό είναι οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν να είναι τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα του πλοίου, λόγω αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους.

Σύμφωνα με στελέχη του ΛΣ, δημοφιλέστεροι προορισμοί για φέτος κατά τη διάρκεια της εξόδου του Πάσχα αλλά και της Πρωτομαγιάς είναι οι Κυκλάδες, η Κρήτη και η Ρόδος.

Από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί για σήμερα 16 απόπλοι πλοίων, 9 από το λιμάνι της Ραφήνας και 9 από το Λαύριο.

Σημειώνεται ότι την Κυριακή, 1η Μαΐου, τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα σε όλα τα λιμάνια της χώρας, λόγω 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της ΠΝΟ για την Εργατική Πρωτομαγιά.

Οι περισσότερες εταιρείες έχουν ενημερώσει για τις αλλαγές στις αναχωρήσεις των πλοίων τη συγκεκριμένη ημέρα, ενώ καλό είναι οι επιβάτες, για οποιαδήποτε πληροφορία, να επικοινωνούν με τα κατά τόπους τουριστικά πρακτορεία.

Κίνηση Πρωτομαγιά

Ο Τάσος Δούσης προτείνει: 3 ξενοδοχεία στο Κυπαρίσσι μέχρι 40 ευρώ την βραδιά

Το Κυπαρίσσι Λακωνίας απέχει από την Αθήνα περίπου 4 ώρες. Ο τελικός προορισμός όμως, θα σας αποζημιώσει με τα μαγευτικά, παρθένα φυσικά τοπία του, καθώς πρόκειται για ένα σανατόριο ηρεμίας και γαλήνης, ένα μέρος που μοιάζει σαν κομμάτι από τον παράδεισο, ένα χωριό που θυμίζει νησί παρά ηπειρωτική Ελλάδα και μια διαφορετική, ξεχωριστή πρόταση αν θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα.

Γι αυτό λοιπόν εδώ, ταξιδεύουμε μέχρι το Κυπαρίσσι και σας παρουσιάζουμε 3 κομψά ξενοδοχεία που προτείνει ο Τάσος Δούσης για οικονομική διαμονή αλλά παράλληλα άριστη βαθμολογία στη Booking αφού είναι μεγαλύτερη από 9,5 ενώ ως προς την τοποθεσία είναι 9,9 και 10!

Αν λοιπόν σκέφτεστε μια όμορφη εκδρομή με καλή παρέα στη Λακωνία και συγκεκριμένα στο Κυπαρίσσι εδώ θα κάνουμε το ταξίδι σας ευκολότερο!

Διαβάστε την συνέχεια στο Travelstyle.gr

Εσωτερική Φωτογραφία: (ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΝΑΡΕΚΙΑΝ/ EUROKINISSI)

Κεντρική φωτογραφία: (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)