Τραγωδία Πάτρα: Εξαφανισμένος ο Μάνος Δασκαλάκης - Που βρίσκεται μετά τα στοιχεία που έρχονται στο φως

«Ζει τη δική του φυλακή»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Εξαφανισμένος ο Μάνος Δασκαλάκης - Που βρίσκεται μετά τα στοιχεία που έρχονται στο φως

Μετά τον νέο καταιγισμό εξελίξεων που αφορούν την υπόθεση της Πάτρας, ένα από τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι που βρίσκεται ο Μάνος Δασκαλάκης. Μετά τις δηλώσεις της αδερφής της κατηγορούμενης για τον πρώην κουνιάδο της, η ρεπόρτερ του Star Κατερίνα Ρίστα επικοινώνησε με άτομο από το πολύ στενό περιβάλλον του 30χρονου πατέρα και αποκάλυψε τι κάνει και πού βρίσκεται.

Έχει εξαφανιστεί μετά την τελευταία του συνέντευξη

Πράγματι, ο Μάνος Δασκαλάκης μετά και από την τελευταία του συνέντευξη έχει εξαφανιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, έχει εγκαταλείψει την Αθήνα αλλά και την Πάτρα. Είναι κλεισμένος στο σπίτι και περιμένει να μάθει το πόρισμα των ιατροδικαστών για την Ίριδα και τη Μαλένα. Μιλάει συνεχώς με τον δικηγόρο του, ο οποίος ξέρει που βρίσκεται ενώ ενήμερες είναι και οι αρχές.

Όπως αποκαλύπτει στο Star άνθρωπος από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη, όταν τον ρωτούν πώς γίνεται να μην είχε καταλάβει τίποτα για τη Ρούλα εκείνος τους απαντά πως «όπως αποδεικνύεται ήταν η μεγαλύτερη ηθοποιός».

«Ζει τη δική του φυλακή», λέει στους ελάχιστους ανθρώπους με τους οποίους επικοινωνεί πλέον ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Εξέλιξη βόμβα - Βρέθηκε ύποπτη ουσία και στη Μαλένα

Συγκλονιστικές αναμένονται να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, που εξακολουθεί να συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν βρεθεί ίχνη ύποπτης ουσίας και στις τοξικολογικές εξετάσεις της Μαλένας, το κοριτσάκι που έφυγε πρώτο από τη ζωή το 2019, με τους ιατροδικαστές αρχικά να αναφέρουν ως αιτία θανάτου την «ηπατική ανεπάρκεια».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η εφημερίδα Real News, στις έρευνες που έγιναν εκ νέου στα «πλακίδια» με τα ιστολογικά και τοξικολογικά στοιχεία της Μαλένας, βρέθηκε... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr